A legjobb természetes ápolás kisbabáinknak

2016. június 08.
Tudatos, modern anyukaként ma már nem csak arra érdemes figyelnünk, hogy a legjobb minőségű, esetleg bio ételekkel etessük gyermekeinket, de fontos azt is szem előtt tartanunk, hogy elsődleges védelmi vonalukat, vagyis a bőrüket érő negatív hatásoktól is megvédjük őket. Amennyiben számodra is fontos, hogy mindig mindenből a legjobbat add a gyermekednek, és védeni szeretnéd a normál babakozmetikumokban is gyakran megtalálható vegyszerektől, parfümtől, illetve egyéb, egészségre ártalmas adalékokról, akkor válaszd a számukra legjobb, kizárólag természetes összetevőket tartalmazó natúrkozmetikumokat!
 
Örömmel értesítünk benneteket, hogy 10 éves indulásunkat követően júniusában új termékvonallal bővítjük a közel 100 termékből álló natúrkozmetikum palettánkat: újdonságainkat kiemelten a KISBABÁK ÉS CSALÁDOK igényeire szabtuk, már 0 éves kortól biztosítva a legjobb természetes ápolást!
Többezer elégedett vásárlónk mellett fontos volt számunkra, hogy a 2 év alatti kisbabák számára is biztosítsuk a legjobb természetes kozmetikumokat, hiszen saját csapatunkban is egyre több kisbaba követeli azt a fajta természetes kényeztetést, ami az anyukájának már régóta kijár! :)
 
 
Újdonságaink között Baba popsikrémünk és Babaolajunk kizárólag természetes, növényi összetevőkkel védi és ápolja a legkisebbek érzékeny bababőrét, Levendula Testápoló Balzsamunk pedig az egész családnak megoldást nyújt a száraz, sebes, irritált vagy akár gyulladt arc-, kéz- és testápolásra, 1-99 éves korig. Babaápolási termékeink között fontos megemlítenünk az 1 éve kiadott HabBaba szappanunkat is, amely kizárólag shea vajat és olívaolajat tartalmazva nyújtja a legápolóbb fürdőt kisbabádnak, legújabb szappanunk pedig egy Kézmosó, Fertőtlenítő natúrszappan, amire minden kisgyerekes családban nagy szükség van a fertőzések elkerülésének érdekében. 
 
Engedjétek meg, hogy bemutassuk legújabb termékeink lelkes tesztelőit, akik nagy örömmel és elégedettséggel hagyták jóvá a termékek forgalomba helyezését :)
 
 
Próbáld ki Te is újdonságainkat, hogy egyszerre védd és ápold kisbabád bőrét a természet erejével! 
 
Olivia Natural