HELLÓ TAVASZ! MÁR VÁRTUNK!

2019. március 01.

Helló tavasz! Már úgy vártunk! A természet újraéledésénél nincs is szebb időszak az évben, ezért nagy szakértelemmel és rengeteg szeretettel állítottuk össze az Olívia Natural ajándékcsomagokat azoknak, akik szeretik párosítani az egymáshoz leginkább illő termékeinket.

Színes, szépséges, tematikus csomagok, amelyek illatos  harmóniát teremtenek a mindennapi bőrápolásban.  Tavasz ihlette díszdobozos termékválogatásunkat mindenki szeretni fogja!:)

Nézzétek meg csomagajánlatainkat és lepjétek meg szeretteiteket egy különleges, minőségi válogatással!

VIRÁGOSKERT AJÁNDÉKCSOMAG

A tavasz első fuvallatával megérkezett a harmónia, a nyugalom, a kényeztetés és az édes illatok varázslatos összeállítása! Egy doboznyi újjászületés, amely kényeztető ajándékaival balzsamozza testünket, lelkünket. A természet ihlette az Olivia Natural különleges válogatását: a rózsageránium praliné simogatóan harmonikus illata, a narancsos fürdősó a derű és a frissesség illata, a levendulaszappan a relaxálás pillanatai és édes álmokat idéző illata, nyugtató hatása miatt kerültek egy csomagba. Az érzéki vágyakról sem feledkeztünk meg: ylang-ylang fürdőgolyónk csábító illatával kényeztet. Borítsd be a tavasz illataival a tested és a lelked, és válaszd a bársonyosan egészséges bőrt!

SZAPPANVARÁZS AJÁNDÉKCSOMAG

Egy különleges doboznyi válogatás a vásárlóink kedvenceiből! Kényeztessétek a bőrötöket minden fürdés alkalmával varászlatos szappankollekciónkkal, amelyben a következő termékeket szedtük egy csokorba Nektek: a kubeba szappan vitalizáló édes citrus illatával, a körömvirág szappan gyulladásgátló és regeneráló hatásával, a rózsageránium lágy és kényeztető illatával, a levendula pedig bőrnyugtató hatásával ápolja és hidratálja a bőrt használat közben. A szappanok mellett egy szeretni-való extra fürdőpraliné is a csomag tartalma, hogy fokozzuk a kényeztetést. Fejezd ki őszinte törődésed és válaszd ajándékként a legkedveltebb szappanjainkat díszdobozban!

 

LEVENDULÁS RAGYOGÁS AJÁNDÉKCSOMAG

A Levendulás ragyogás termékcsomagunkat a levendula szerelmeseinek állítottuk össze. A levendula átható, fantasztikus illata és nyugalomba ringató hatása mellett ez a fantasztikus növény gyógyír szinte az összes bőrtípusra, még a problémás bőrfelületekre is. Ez a csomag igazán relaxáló és nyugtató ápolást nyújthat mindenki számára. Használata után a bőr levendulás illatban ragyog tovább. 

RÓZSÁS BÁRSONY AJÁNDÉKCSOMAG

A lágy rózsa- és a finom geránium (másnevén rózsa muskátli) illatú termékeinket tartalmazó Rózsás bársony ajándékcsomag igazi luxus kényeztetést nyújt a mindennapokban! Nőies illata miatt az ajándékcsomagot elsősorban hölgyeknek ajánljuk. A benne található termékek mindegyike selymesen ápol, finoman illatosít, táplál és rendkívül jól hidratál. Minden bőrtípusnak, de különösen az érett, vízhiányos vagy száraz bőrnek adhat megnyugvást.