Blog
AJÁNDÉKCSOMAGOK

AJÁNDÉKCSOMAGOK

2018.01.31

Nagy szakértelemmel és rengeteg szeretettel állítottuk össze az Olivia Natural ajándékcsomagokat azoknak, akik szeretik párosítani az egymáshoz leginkább illő termékeinket.

A csomagjaink megoldást jelentenek számtalan bőrproblémára, gondoltunk az érzékeny bababőrtől kezdve a 30+ mélyhidratálást igénylő arcbőr ápolására, valamint a legnépszerűbb fürdő- és testápoló termékek összecsomagolására is. 

Színes, szépséges, tematikus csomagok, amelyek illatos  harmóniát teremtenek a mindennapi bőrápolásban. NŐNAPRA pedig két újdonsággal készültünk, a tavasz ihlette díszdobozos termékválogatásunkat minden nő szeretni fogja!:)

Nézzétek meg csomagajánlatainkat és lepjétek meg szeretteiteket egy különleges, minőségi válogatással!

VIRÁGOSKERT AJÁNDÉKCSOMAG

A tavasz első fuvallatával megérkezett a harmónia, a nyugalom, a kényeztetés és az édes illatok varázslatos összeállítása! Egy doboznyi újjászületés, amely kényeztető ajándékaival balzsamozza testünket, lelkünket. A természet ihlette az Olivia Natural különleges válogatását: a rózsageránium praliné simogatóan harmonikus illata, a narancsos fürdősó a derű és a frissesség illata, a levendulaszappan a relaxálás pillanatai és édes álmokat idéző illata, nyugtató hatása miatt kerültek egy csomagba. Az érzéki vágyakról sem feledkeztünk meg: ylang-ylang fürdőgolyónk csábító illatával kényeztet. Borítsd be a tavasz illataival a tested és a lelked, és válaszd a bársonyosan egészséges bőrt!

SZAPPANVARÁZS AJÁNDÉKCSOMAG

Egy különleges doboznyi válogatás a vásárlóink kedvenceiből! Kényeztessétek a bőrötöket minden fürdés alkalmával varászlatos szappankollekciónkkal, amelyben a következő termékeket szedtük egy csokorba Nektek: a kubeba szappan vitalizáló édes citrus illatával, a körömvirág szappan gyulladásgátló és regeneráló hatásával, a rózsageránium lágy és kényeztető illatával, a levendula pedig bőrnyugtató hatásával ápolja és hidratálja a bőrt használat közben. A szappanok mellett egy szeretni-való extra fürdőpraliné is a csomag tartalma, hogy fokozzuk a kényeztetést. Fejezd ki őszinte törődésed és válaszd ajándékként a legkedveltebb szappanjainkat díszdobozban!

Ajánlott termékek