4 új csomag a praktikum jegyében

2022. november 04.

Mi tényleg mindig dolgozunk valamin. Mi sem mutatja jobban, mint az, hogy még a karácsonyi őrület előtt hozunk nektek négy újdonságot. Folyamatosan bővülő termékpalettánk immár lehetővé teszi, hogy egy-egy problémára, testrészre teljes körű és célzott megoldással érkezzünk. Miért ne rendeznénk hát mindezt csodaszép dobozokba és tennénk közkinccsé. Hát most éppen ez történik!

Legyen szó az egészség megőrzéséről, vagy szépségünk, fiatalságunk, lelki békénk ápolásáról, a megoldás innentől szépséges kis szettekben érkezik a boltunkba és az online térbe is.

Reméljük ezek a kis praktikus dobozkák Nektek is segítenek választani, akár magatoknak, akár szeretteiteknek.

És akkor szépen sorban:

1. Regeneráló hajápolás ajándékcsomag

Egy teljes hajápolási rutint tartalmazó csomag a fenntarthatóság jegyében, a hajszálak táplálásáért és ragyogásáért. Műanyagmentesen, környezetbarát csomagolásban, lebomló, növényi összetevőkkel és hatóanyagokkal.

 

2. Ekcéma stop ajándékcsomag

Hatásos, természetes kezelés az ekcéma elleni harcban, mert a natúr alapanyagok között ezúttal is igazi csodafegyverek rejtőznek, bizonyított eredményességgel. A szett célja a problémás bőr teljeskörű ápolása, támogatása az ekcéma elleni küzdelemben. 

 

3. Makulátlan arctisztítás

Natúr, minimalista arcápolási csomag, természetes termékekkel, mélytisztító hatóanyagokkal kíméletesen, fenntarthatóan. A csomagot elsősorban pattanásos, gyulladt és problémás arcbőrre ajánljuk, napi használatra.

 

4. Selymes spa ápolás

Ha a tisztálkodást nem csak letudni szeretnéd, hanem valódi spa élménnyé varázsolni azt. Mert a tusolás, kádfürdőzés otthon is lehet csodás.