ANYÁK NAPI AJÁNLATUNK

2019. május 01.

Közeledik az év egyik számunkra is igen kedves ünnepe, az ANYÁK NAPJA.

Bár az év minden napján tegyük ezt, de néha még fontosabb, hogy egy kicsit azonfelül is megölelgessük Anyukánkat, Nagymamáinkat.

Ha nem tennénk elégszer a hétköznapok forgatagában, ezen a napon köszönjük meg Nekik, hogy vannak Nekünk. Ha a kedves szavak mellé néhány meglepetéssel is készülnétek, akkor ehhez egy kis kedvezménnyel szeretnénk hozzájárulni: 

Természetes kozmetikumainkat most 4 napon keresztül -10% kedvezménnyel rendelhetitek meg online vásárlás esetén. 

A kedvezmény érvényesítéséhez használjátok webshop vásárlásotok alkalmával az "Anyaknapja" kupont és -10%-ot ajándékba adunk Nektek a vásárlás végösszegéből, a 2019. május 2-5. között leadott kizárólag online rendelés esetén. 

KEDVEZMÉNYES KUPON: Anyaknapja

Boldog Anyák Napját kívánunk minden Anyukának és leendő Édesanyának! 

Az Olivia Natural csapata

Az akció kizárólag a 2019. május 2.-5. közötti időszakban, a weboldalunkon leadott online megrendelésekre vonatkozik és más kedvezménnyel nem összevonható. Egy vásárlás alkalmával egy kupon váltható be és a kedvezmény ideje alatt minden Vásárló egyszeri alkalommal élhet a kedvezménnyel. A kedvezmény érvényesítéséhez mindenesetben az "Anyáknapja" kupon megadására van szükség, kérjük ezt a kuponnevet írja be a kuponkód beváltása mezőbe. 

Kérdés esetén keresse bátran Ügyfélszolgálatunkat