Ünnepi termékek

Ünnepi, fűszeres ápolás, válogatás télies jegyekkel:
A törődés ajándékba zárva. Karácsonyi ajándékok tárháza. Hatékony bőrápolás, természetesen, magas minőségben, szeretettel.

 • Édes ápolás a bőrnek narancs és fahéjolajjal
  Home spa élmény minden dobozban, kényeztetés minden kockában: egyedi megjelenésű fürdőcsokoládéink azért születtek, hogy mélytáplálással, finom illatokkal ápoljanak és pihentessék a testet, lelket. Alapjuk az önmagában is nagyszerű, telítetlen zsírsavakban, antioxidánsban és vitaminokban gazdag kaka..
  Mennyiség: db
  2,390 Ft
 • Édes kikapcsolódás egy téli napon
  Kézzel, szeretettel és 100% természetes összetevőkkel készült fürdőpraliné, amely a karakteres karácsonyi fűszerek egyedi kombinációjával kényezteti a bőrt a fürdés során. A fahéj olaj melegségével azonnal ellazít, miközben a narancsolaj hangulatjavító hatása nyomán az ápolt bőr mellett csupa mosoly..
  Mennyiség: db
  590 Ft
 • A karácsony meghittsége a hétköznapokban
  100% tisztaságú fűszeres karácsonyi illóolaj-keverék a friss narancs és melengető fahéj nagyszerű párosa, egy klasszikus ünnepi illatkombináció, amely lélekmelengető illatával körbe ölel és segíti a ráhangolódás és a nyugalom pillanatait. A fahéj olaj melegségével azonnal ellazít, miközben a narancs..
  Mennyiség: db
  1,290 Ft
 • Szappanba zárt karácsonyi táplálás
  Habos Karácsony szappanunk átalakult, és a megújult kollekció hangulatához igazodott, amelynek minden darabja a klasszikus és karakteres karácsonyi fűszerek egyedi kombinációjával kényezteti a bőrt a fürdés során. A narancs-fahéj olajak különleges, fűszeres és varázslatos egyvelege igazi "téli illat..
  Mennyiség: db
  1,390 Ft
 • A természet ünnepi kincsei
  A TÉLI ÁLOM ünnepi kollekció varázslatos fürdőpralinéja, ami melegségével azonnal ellazít, mint egy csodás téli álom. Növényi vaj tartalma, vérnarancsos, fűszeres, gyógynövényes illatjegyei minden fürdőzés alkalmával testet-lelket ápolnak és öltöztetnek valódi ünnepi díszbe. A fürdőpraliné alapját k..
  Mennyiség: db
  490 Ft
 • A természet ünnepi kincsei
  Az ünnepi TÉLI ÁLOM kollekció bársonyos tapintást biztosító fürdősója, ami egyszerre gyümölcsös, pezsgő és ünnepi. Vérnarancsos frissesség, fahéjas, szegfűszeges jegyek, lazító fürdő, egészséges bőrkép. A tengeri só egyszerre tisztítja, fertőtleníti és feszesíti a bőrt. Egy melengető, fürdősóval tel..
  Mennyiség: db
  1,890 Ft
 • A természet ünnepi kincsei
  Az ünnepi TÉLI ÁLOM kollekció 100% tisztaságú természetes illóolaja. Szikrázó, pezsgő ünnepi illatkombináció, ami egyszerre tölt fel élettel, és burkolja ünnepi díszbe a teret és a lelket. Kiegyensúlyoz, nyugtat, frissít. A karácsony szinte összes ismert ünnepi illatjegyét hordozza egy különleg..
  Mennyiség: db
  1,490 Ft
 • A természet ünnepi kincsei
  Az ünnepi TÉLI ÁLOM kollekció natúrszappanja, amivel a bőr olyan finom és puha lesz, mint egy varázslatos téli álomban. A szappan 100%-ig természetes növényi olajai selymessé és hidratáltá teszik a bőrt. Édes, fűszeres ünnepi illatkombinációja pedig minden használatkor elvarázsol. Vérnarancs olaja g..
  Mennyiség: db
  1,390 Ft
 • A természet ünnepi kincsei
  Az ünnepi TÉLI ÁLOM kollekció szilárd testápolója. Finoman bemasszírozva az ápoló shea- és kakaóvaj azonnal hidratál, miközben friss, szikrázó illatkombinációja felpezsdíti a bőrt és ünnepi díszbe öltözteti a lelket. Ünnepi, pezsgő és harmonikus, használata valóban bársonyos melegségbe burkolja..
  Mennyiség: db
  1,990 Ft