ARCÁPOLÓ SZÉRUM, AZ ARCBŐR IGAZI AJÁNDÉKA

2021. március 18.

Hogyan lehet a lehető legnagyobb szeretettel fordulni arcunk bőréhez, amit annyi mindennek teszünk ki kezdve a kamaszkori nemtörődömségtől a dezinformáltságon át, a homemade kezelésekig. A napi stressznek, a légköri szennyeződéseknek, sminknek, a maszknak, a télnek, a napnak, az életnek.Hogyan fejezhető ki hálánk a törődés nyelvén? Hogyan lehet a bőrápolási rutint maxi fokozatra kapcsolni?
Úgy, hogy ápolását folyamatosan építgetjük, amíg meg nem találjuk a tökéletes kombinációt.

Ehhez nyújtanak hathatós segítséget az olajok: extra hidratáltsággal, selymes textúrával, élettel töltik meg a bőr legmélyebb rétegeit is.

Arcápoló szérumunkat ennek szellemében alkottuk meg. Fő alkotóeleme a ritka, de annál becsesebb szilvamagolaj, ami a nemes szilva magjainak kíméletes préselésével jön létre. Különlegesen aromás, édes, marcipános illatú. Az egyik legmagasabb hatóanyagú olaj. E-vitamin tartalma páratlan és nem mehetünk el magas antioxidáns indexe mellett sem. Komponense a linolsav, ami egy esszenciális zsírsav. Azért is fontos tudnotok róla, mert a bőr egészséges működéséhez elengedhetetlen, viszont önmaga annak termelésére nem képes. Segít a bőr védőrétegének képzésében, megerősítésében.Ezt a szuper alapot ránckisimító és öregedés késleltető Q10 koenzimmel és a feszességért felelős acmella kivonattal dúsítottuk.

Nem bomlik a kollagén, csökken a ráncok mélysége, regenerálódik a felület, mi kellhet még?

Bio jojoba, és argán olajak. Kötőszövet-erősítő és sejtmegújító hatásuknak köszönhetően segítik megelőzni a ráncok kialakulását. A bőr ráncképződése ellen külön-külön is ajánlottak, a szérumban vegyítve a többi hatóanyaggal együtt pedig egymás hatását felerősítik.

A fentieket jól kikevertük és tökélyre fejlesztettük a természetes fiatalság konzerválására és támogatására. Mert a bőrre odafigyelni soha nem késő!Használjatok pár cseppet az arcápoló rutin részeként a krém alá, vagy hidratáló krémetekbe keverve. De kísérletezzetek nyugodtan. Van akinek önmagában, van akinek a hidratáló krém fölé, az extrém száraz helyekre masszírozva az igazi!

Szépen oszlik, jól szívódik, minden bőrtípusnak csodaszer, különösen a vízhiányos, száraz bőr lesz hálás, ugyanis a mélyebb rétegek víztartalmát is növeli.

Törődjetek, szeressétek magatokat, és ápoljátok megfelelően az arc érzékeny bőrét, mert hálája látványos és ragyogó!