BALZSAMOS NYÁRI NAPOK

2020. június 15.

BALZSAMOS NYÁRI NAPOK - 20% kedvezmény napozó balzsamunk árából!


Rövidesen indul a nagybetűs nyár, kezdődik a kánikula szezon, és a vízparti hencsergés időszaka. Legyen nálad az év legmelegebb időszakában is balzsamos fényvédő termékünk, az Olivia Natural Napozó Balzsamja!

Mostantól 3 napon keresztül 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a Napozó Balzsamunkat a boltban és a webshopban egyaránt, 3290 Ft helyett 2630 Ft-ért!

Akció ideje: 2020. június 16-18. között

Figyelem! Más akcióval nem összevonható, csak a boltban és online vásárlás esetén érvényesíthető a kedvezmény.


 

Miért válaszd az Olivia Natural Napozó Balzsamot?

A nyári napsugarak égetik, öregíthetik és kiszáríthatják a bőrt, nem beszélve a káros UVA/UVB sugárzás okozta bőrbetegségek kialakulásának veszélyéről. Az UV sugárzás júniusban már kiemelkedően magas, ezzel együtt pedig fokozott a lehetősége annak, hogy az UV sugárzás sietteti a bőr genetikailag kódolt öregedési folyamatát, fokozza a rugalmas rostok károsodását és így a ráncképződést is. Az UVB-sugarak bejutása tehát nemcsak napégési tüneteket eredményez, de növelhetik is a bőrrák kialakulásának kockázatát. Az UVA-sugarak a mélyebb bőrrétegekbe bejutva szintén felelősek számos bőrrákfajta kialakulásáért, valamint jelentősen hozzájárulnak a fénykárosodás okozta bőröregedés és pigmentfoltok kialakulásához. 

Ezért alkottuk meg Nektek különleges és csupa-csupa tápláló, gyulladáscsökkentő alapanyaggal ellátott NAPOZÓ BALZSAMUNKAT, amely természetes cink-oxid, karanja olaj, sárgarépa olaj és szezámolaj tartalmának köszönhetően igazán hatásos fizikai fényvédő a napsütéses időszakban.

A fizikai fényvédők használat során, ahogy az nevéből is kiderül, kvázi egy pajzsot képeznek bőrünkön: visszaveri, szétszórja a sugarakat, így akadályozza, hogy bőrünk mélyebb rétegeibe hatoljon. A fizikai fényvédőknél gyakori összetevő a cink oxid vagy a titán dioxid. Ha ezt találjuk az összetevők között, akkor fizikai fényvédővel van dolgunk. Ez a káros, UVA és UVB sugarakra is vonatkozik, tehát ha fizikai fényvédőt használunk, ezektől is védettek vagyunk. Ezek a termékek természetükből adódóan nem szívódnak fel a bőrünkön keresztül, fehér filmréteggel vonják be a bőrt. Fontos tudni, hogy vízzel érintkezve lemosódik a bőrünkről, így egy fürdés után mindenképpen újra kell kenni. Különösen fontos tehát, hogy figyelembe vegyük a használati utasítást. Kisgyerekeknél nagyon fontos arra vigyázni, hogy semmiképp ne kerüljön a gyerekek szájába, ne nyalják le a bőrükről.

Az Olivia Natural Napozó Balzsam természetes összetevőinek köszönhetően egy becsült 20-as védőfaktorral és MICRO (NEM NANO MÉRETŰ) CINK-OXIDDAL segítenek megvédeni a bőrt a káros napsugárzástól és rendszeres használatával aranyló barnaságot biztosít kicsiknek és nagyok bőrének egyaránt.

Miért micro méretű részecske és mi a szerepe ennek egy napozó termékben?
A napvédő készítményekben két fő szemcsemérete használatos a cink-oxidnak. Az Olivia Natural Napozó Balzsam NEM NANO szemcsemérettel dolgozik, ezért sérülésmentes bőrön keresztül nem kerülhet be a véráramba. A legújabb kutatások alapján a nano méretű szemcsék a szervezetbe kerülve nagy mennyiségben nehezen ürülnek ki a testünkből, ezáltal különböző gyulladásos folyamatot indíthatnak meg. Az immunrendszerrel való kölcsönhatása révén sejtkárosító mechanizmusokat aktiválhatnak.

TÁPLÁLÓ ALAPANYAGOK
A cink-oxid mellett különleges összetevői a szezámmagolaj, a karanja olaj, a kakaóvaj és sárgarépaolaj tulajdonságaikkal és hatásukkal külön-külön segítik a természetes és egészséges napozást, együtt pedig egymás hatását erősítve biztosítják a komplex védelmet. A fenti olajok bőrvédő és regeneráló hatással is rendelkeznek, így a normáltól az érzékeny, irritált bőrön át, az érett bőrig minden bőrtípusra ajánljuk őket. Napozó Balzsamunk tehát fizikai fényvédőként csupa-csupa természetes olajat és hatóanyagot tartalmaz, a benne lévő összetevőknek köszönhetően fényvédő balzsamunk nagyságrendileg 16-20 SPF értékkel bír.

VÁSÁROLD MEG MOST 20% KEDVEZMÉNNYEL ÉS ÓVD A BŐRÖD A TERMÉSZET KINCSEIVEL!