Citromfű kecsketejes szappan (90 g)
Citromfű kecsketejes szappan (90 g)
990 Ft

Citromfű kecsketejes szappan (90 g)

Frissítő, stresszoldó masszázs-szappan

Termék leírás
90 g

Ebben a szappanban remek párost képez a hidratáló és tápláló kecsketej, valamint a frissítő, stresszoldó és nyugtató citromfű. Egy hosszú, stresszes nap után különös pihentető élvezetben lehet részed a szappan illata és masszírozó hatása miatt, mely a benne található citromfű-őrleménynek és illóolajnak köszönhető.

Mennyiség: db
Használat
  • Normál, száraz és igénybevett bőr esetén is használhatod.
  • Citrusos illata segít a változó korban lévő nők hangulatingadozásainak enyhítésében.
  • A citromfű illata depresszió vagy álmatlanság esetén is hatásos lehet, különösen a hosszú téli napokban.
  • A citromfű nyugtató hatását még inkább fokozhatod, ha fürdés után megiszol egy bögre citromfű teát is.
  • Szappanjaink kizárólag RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsír felhasználásával készülnek, amely a fenntartható termelést szavatolja. A RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsír előállítása ellenőrzött körülmények között zajlik, amely során nem kerülnek újabb erdő területek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 
Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Caprae Lac Powder (kecsketejpor), Citronella Oil (citronellaolaj), CI 75120 (Annatto) (narancssárga színezék)

Hozzászólás
További érdekes tartalmak
NYÁRI KUPONNAP A MAMMUTBAN
MAMMUT KUPONNAP - A szezon utolsó kuponakciója                                          ..
Szakállápolás természetesen
Az utóbbi időben újra divat a férfiak körében a hosszú szakáll, ami egyre több fiatalt ösztönöz az arcszőrzete megnövesztésére. Azonban jó tudni, hogy a vonzó szakáll megfelelő tö..
Hello Tavasz!
Szervezetünk tartalékai a tél végére gyakran kiürülnek, melynek hatására könnyebben kimerülünk és megbetegszünk. Ilyenkor nagyon jó hatással vannak ránk a meleg, tavaszi napsüt..