CSOMAGVÁLOGATÁSOK ÚJRAHANGOLVA

2022. június 27.

Újdonságokkal érkeztünk, mert a folyamatos megújulás a lételemünk. Ezúttal új csomagvariációkban gondolkodtunk, melyeket mostantól a boltok polcain és a webshopban is megtaláltok: van itt napfény, fűszer, csodás illatkombinációk minden mennyiségben, komplett szettek formájában. Fókuszban pedig a bőr természetes ápolása, mint mindig!

És itt még nincs vége!

A háttérben folyamatosan fejlesztünk, tesztelünk, ötletelünk, aminek eredményeként hamarosan új termékekkel, mi több, teljesen új termékkategóriával is találkozhattok nálunk!

Addig is merüljetek el a lenti válogatásokban, lepjétek meg vele akit szerettek:


Friss harmónia ajándékcsomag
Frissítő reggeli vitalizálás, vagy esti levezetés egy valódi virágos aromafürdővel? A csomag darabjait és annak illatait úgy válogattuk össze, hogy a frissesség és a virágos harmónia tökéletes egyvelegét kínálja bármelyik verzióra is lenne szükségetek. A citrusos és a gazdag virágos, édes jegyek keveréke egy gyengéden ápoló termékválogatásba zárva a test feltöltődésére tényleg tetőtől talpig. Igen, még a hajkorona sem maradhat ki.

A csomag tartalma: Rózsa fürdősó 250 ml, Kubeba szappan 120 g, Sugárzó tincsek szilárd sampon 60 g, Geránium fürdőpraliné kakaóvajjal 20 g


Bársonyos ápolás ajándékcsomag
Egy csomag a klasszikus és már-már mindenható körömvirág erejével és az azzal készült legjobb kozmetikumainkkal. A csomag és termékei a bőr igazi barátja, ami a természetes összetevők mellett a hosszan tartó hidratálásnak is köszönhető. Univerzális, minden korosztály számára tökéletes, akár normál, akár problémás bőrről van szó. Minden nap használható praktikus darabok.

A csomag tartalma: Körömvirág balzsam sheavajjal 50 g, Körömvirág szappan 120 g, Körömvirág fürdőtej 250 ml


Frissítő boldogság ajándékcsomag
Energetizáló, pezsdítő csomag, ami valódi ébresztő a testnek. Minden beválogatott termékben a narancs és kávé ütős párosa dominál, a vidámság és energia hatékony képviselői. Unisex energiabomba, üdítő válogatás a frissesség és a jó közérzet szolgálatában.

A csomag tartalma: Koffein varázs szilárd sampon 60 g, Kávé narancs szappan 90 g, Narancs fürdősó 250 ml, Narancs fürdőpraliné kakaóvajjal 20 g


Fűszeres kincsek ajándékcsomag
Krémesen habzó, fűszeres, frissítő, gazdagon hidratáló vegyszermentes bőrápolás, szőrtelenítés és hajmosás- első sorban férfiaknak! Az egészségtudatos és környezetbarát bőrápolás kezdő csomagja, tiszta, jól bevált termékekkel.

A csomag tartalma: Rozmaring samponszappan 90 g, Rózsafa borotvaszappan 90 g, Avokádó szappan eukaliptusz olajjal 120 g, Sheavaj 50 ml


Nyári napfény ajándékcsomag
Ez a csomag intenzív citrusos aromákkal a vitalitás, energia, jókedv és a frissesség doboza. Mandarin, citrom, narancs és citromfű minden bőrtípusnak, minden korosztálynak. Egy doboznyi friss gyümölcsös kikapcsolódás, mely puhatapintású bőrt és csupa „mosolyt hagy” maga után.

A csomag tartalma: Citromfű kecsketejes szappan 90 g, Borsmenta citrom kézmosó szappan 90 g, Mandarin citrom krémdezodor 50 ml, Narancs fürdőpraliné shea vajjal 30 g