Édes pirkadat szappan

A frissítő vérnarancs és geránium illóolajak erejével


Kiszerelés: 90 g

Egy különleges illatkollekció és natúrszappan pezsdítő találkozása, mely a bőrödet tökéletesen puhává és hidratáltá teszi. Egyszerre frissít és harmonizál: a vérnarancs és geránium különleges illatkombinációja felpezsdítik a szellemet és selymessé varázsolják a bőrödet. Csak limitáltan elérhető!

Handmade 100% természetes Vegán
Átmeneti
készlethiány

Még több információ
  • Minden bőrtípusra ajánljuk, különleges gyümölcsös, virágos illatát azonnal megszereted!
  • Mind a száraz mind pedig a zsíros bőrre kiváló hatással van.
  • Fürdéskor bársonyossá varázsolja a bőrödet, így azt követően szükségtelenné válik a testápoló használata.
  • Illata harmóniát ad: A geránium a leghatásosabb harmóniateremtő illóolaj, hatékonyan enyhíti a szorongást. A vérnarancs pedig meghitt, melegséget adó illat, javítja a kedély állapotot.
  • Ha szappant szeretnél ajándékozni, és nem akarsz kockáztatni, ezzel a különleges gyümölcsös és egyben virágos illattal biztosan nem nyúlhatsz mellé!
  • Szappanjaink kizárólag RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsír felhasználásával készülnek, amely a fenntartható termelést szavatolja. A RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsír előállítása ellenőrzött körülmények között zajlik, amely során nem kerülnek újabb erdő területek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Glycerin **, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed (vérnarancs olaj), Pelargonium Graveolens Oil (geránium olaj), CI 75120 (Annatto) (narancssárga színezék), Citronellol*, Geraniol*,Linalool*, Citral*, Limonene*. *Az illóolaj természetes komponense. **Az elszappanosodási reakcióban természetesen keletkezik.

Geránium illóolaj
könnyed, lágy és kényeztető
Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő
Vérnarancs
fanyar gyümölcsös, energetizál

Hozzászólás (0)