Blog
Egzotikus hajápolás a selymes tapintásért

Egzotikus hajápolás a selymes tapintásért

2017.08.13

A hajunk értékes kincsünk, persze ahányan vagyunk, annyiféle adatott nekünk: aki göndört kapott egyenest akar, aki keveset az többet, aki dúsat az lágyan eső, kezelhetőt. Abban viszont egyetértünk, hogy hajunk ápolása kiemelten fontos, már az ókorban státuszszimbólumként tekintettek rá. A lehetőségek tárháza mára tengernyi, a különféle sampon-, pakolás- és olajválasztékban pedig könnyen elveszhet az ember lánya/fia. A titok most is a természetességben és a természetes hatóanyagok koncentráltságában rejlik, ezért szerettük volna nektek megmutatni, mi hogyan gondolkodunk, ha hajápolásról van szó. Engedjétek meg, hogy bemutassuk hát a hajkoronák legújabb és egyben legjobb barátját, az Olivia Natural Hajápoló Szérumot.

 

Egyedülálló hajápoló 100% természetes olajakból. Édeskés illatú egzotikus keverék, melynek főbb alapanyagit a Hawaii és a polinéz nők sok-sok éve használják, ezekről a csodálatos tájakról indult el világhódító útjára a Kukui dió-, és az illatos Monoi de Tahiti olaj. 

A Kukui dió olaj a  haj egészséges szerkezetéért, míg a Monoi de Tahiti olaj lágyságáért, hidratáltságáért, illatért felelős. A harmadik fő összetevőnk, a Brokkoli magolaj, mely tápanyagokban és telitetlen zsírsavakban gazdag, kisimítja a haj felületét, kondicionál, csodálatosan fésülhetővé válik.

A tökéletes eredményért adtunk a keverékhez egy kis rózsafát és E-vitamint is. És az egész ráadásul tutira vegyszermentes, úgyhogy használjátok bátran minden hajmosás után, hajvasaláshoz, állag- és szerkezetjavításhoz, hajhullás esetén. Nincs káros mellékhatás, nehéz tapintás. A haj fényt kap és erőt.

Összeállítottunk Nektek pár hasznos tanácsot, hogyan használjátok, ezeket a tippeket a termék részletes leírásánál is megtaláljátok! Egészségetekre!

•   Öntsetek pár csepp szérumot a tenyérbe, majd oszlassátok el a frissen mosott nedves, vagy száraz hajon, különös tekintettel a hajvégekre, de a hajtőt kihagyva. Használat után nem kell lemosni! Alkalmazzátok akár minden hajmosás után. Kerüljétek a szembejutást.

•   A hajolaj keverékben található lévő zsírsavak rugalmassá teszik a szálakat, fényesíti a hajat, selymességet  és tartást, ad a hajnak, tartós használat esetén erősebb hajszálakat eredményez.

•   A hajápoló szérum elsősorban a fénytelen, töredezett és vékonyszálú haj megfelelő ápolásában segít. Használható reggel és este is.

•   Száraz és töredezett haj esetén éjszakára paskolásként is használható, de napközben is  ajánlott a használata, igény szerint a teljes hajra felvinni, vagy akár a hajtöveket és fejbőrt is átmasszírozhatjuk vele. 

•   Zsíros haj esetén elegendő kevesebb olajat a hajvégekre kenni, és a hajtöveket elkerülve napközben alkalmazni.

•   Ritkuló haj és hajhullás esetén ajánlott a haj rendszeres, alapos hajpakolásos kezelése.

•   Viszkető fejbőr esetén a hajtöveket alaposan masszírozzuk a hajolajjal.

•   Hajvasalás esetén különösen ajánlott a gubancos, gyenge, töredező hajra. Közvetlenül a hajmosás után, a törölközőszáraz hajra vigyünk fel pár csepp olajat a hajvégekre és utána formázzuk a hajat a szokásos módon. 

•   Így készítsd el pakolásként: az előzőleg langyosra felmelegített szérumot hajmosást követően masszírozzuk be hajba és a fejbőrbe, majd hagyjuk fél órát vagy még többet a hajunkon. Még jobban segíti a tápanyagok felszívódását, ha ez idő alatt betekerjük törölközőbe a hajat, de fürdősapkát is használhatunk. Utána mossuk meg a hajat és formázzuk a szokásos módon.

 

 

Ajánlott termékek