Ekcémás bőr

Az emberi bőr anatómiai és élettani tulajdonságai alapjaiban mindenkinél azonosak, azonban a gyakorlatban tapasztalható, hogy a bőr külső adottságai egyénenként igen változatosak lehetnek, melyek kialakulásában számos külső és belső tényező játszik szerepet.

Bármilyen bőrtípussal is rendelkezzünk, az Olivia Natural sokszínű termékpalettája gondol mindannyiunk bőrének egészségére.

Ha az ekcémás bőr elleni megoldást keresed, akkor az itt felsorolt termékeket ajánljuk neked, hogy a bőrödön kialakult tüneteid enyhíthesd és a legmegfelelőbb természetes ápolásban részesülj! A cél mindig az egészséges, normál és üde bőr!

Az ekcéma jellemzői: vörös érdes tapintású foltok a bőrön, erős hámlás és viszketési inger, hólyagok, bőrpirosodás, bőrszárazság

Megoldás: A csak természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok használata már sokszor önmagában segíthet, de a legjobb az olyan termékek használata melyek magas ásványi-anyag tartalommal, erős bőrpuhító, sebgyógyító és enyhe hámlasztó hatással rendelkeznek, emellett pedig helyre állítják a bőr hidratációját és rugalmasságát.  Pl.: Holt-tengeri iszap, Shea-vaj, Homoktövis olaj, Geránium olaj.