ELBŰVÖLŐ ILLATOK, FŰSZERES AROMÁK

2018. november 11.

A hideg idő és az egyre rövidebb nappalok mindig új illatokkal való munkára ösztönzik csapatunkat. Ráadásul a lassan, de biztosan közelgő ünnepi időszak is mindig arra inspirál, hogy meglepjük vásárlóinkat valamilyen különleges kényeztető újdonsággal. Idén arra gondoltunk, hogy komplex illatokban és megoldásokban, kifejezetten az érzékeny, ekcémás, problémás és tisztátalan bőr számára kínálunk univerzális ápolást és mélyen tápláló kényeztetést. Ezért megalkottuk Nektek legújabb szappanjainkat, amelyekkel tetőtől-talpig beburkolhatjátok magatokat a fűszeres illatvarázslatba, Olivia Natural módra!

Válasszátok mesés újdonságainkat, és kényeztessétek magatokat elbűvölő illatú, fűszeres aromaszappanjainkkal!

1. Pálmarózsa - narancs szappan

Frissítően fűszeres illatvarázs, teljes körű ápolás

Messzire repít fürdés közben ez az igazán különleges illatkombináció!

Az édes pálmarózsa, a frissítő narancs és a fűszeres zsálya aromái egy szappanba zártan. Használat közben lenyűgöző illatával vitalizál, felfrissít és elvarázsol. A pálmarózsaolaj antiszeptikus, sebgyógyító, hidratáló és bőrregeneráló, a narancsolaj összehúzó és tonizáló, a zsálya pedig fertőtlenítő hatású, így nemcsak illatában különleges, hanem hatásában is komplex ápolást és megújulást biztosít a bőr számára. Teljes körű ápolást nyújtó, uniszex illatú szappan,  így mindenkit elbűvöl majd ínycsiklandó aromáival!

2. Boróka-narancs szappan

Hatásos és fűszeres - komplex megoldás problémás bőrre

Hatékony gyógyszappan a ciprusligetek illatával!

A ciprusfélék családjába tartozó közönséges boróka gyógyhatását már az ókorban is ismerték elődeink. Járványok idején gyakran égettek borókaágat a levegő fertőtlenítése végett, sokáig úgy gondolták, hogy az ajtó fölé akasztott borókaág távol tartja a háztól a rontást. A borókacserje kékesfekete, fűszeres bogyóiból és tűleveleiből kinyert olaj fűszeres, fás illatával és nyugtató, fertőtlenítő és faggyútermelést szabályozó hatásával a problémás bőr fáradhatatlan olaja. Megnyitja az eltömődött pórusokat és a frissítő narancsolaj támogatásával segít tisztán tartani a bőrt.  A szappanban található barackmagolaj magas A- és C-vitamin tartalmával gondoskodik a bőr regenerálásáról, így téve még simábbá és puhábbá azt.

3. Verbéna-levendula szappan

Kiegyensúlyozó és zamatosan frissítő szappan érzékeny bőrre

Vitalizálás, nyugtatás és harmonizálás egy elbűvölően aromás szappanban!

A friss, zamatos verbéna vagy másnéven vasfű a tökéletes nyugalom olaja. A nyugtató levendula legendás gyógyhatásaival együtt erős irritáció és gyulladás-csökkentő hatású, így az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőr ápolására tökéletes választás ez a szappan. A szappanban található olajak kifejezetten bőrnyugtatóak, irritáció- és gyulladáscsökkentő hatásúak. A fehér- és rózsaszín agyag tartalma gondoskodik a bőr megfelelő hidratáltságáról, a gyengéd tisztításról és táplálásról, emiatt különösen a száraz és érzékenyebb bőrtípusra ajánlott. 

Tápláljátok, regeneráljátok és vitalizáljátok az érzékeny, problémás bőrfelületet legújabb szappankollekciónkkal!