Érzékeny bőr

Az emberi bőr anatómiai és élettani tulajdonságai alapjaiban mindenkinél azonosak, azonban a gyakorlatban tapasztalható, hogy a bőr külső adottságai egyénenként igen változatosak lehetnek, melyek kialakulásában számos külső és belső tényező játszik szerepet.

Bármilyen bőrtípussal is rendelkezzünk, az Olivia Natural sokszínű termékpalettája gondol mindannyiunk bőrének egészségére.

Ha az érzékeny bőr elleni megoldást keresed, akkor az itt felsorolt termékeket ajánljuk neked, hogy a bőrödön kialakult tüneteid enyhíthesd és a legmegfelelőbb természetes ápolásban részesülj! A cél mindig az egészséges, normál és üde bőr!

Az érzékeny bőrtípus jellemzői: bizonyos összetevőkre való érzékenység, allergia, erős bőrpirosodás, kiütések, sérülékenység.

Megoldás: A csak természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok használata már sokszor önmagában segíthet, de a legjobb az olyan termékek használata, amelyek kíméletesen ápolnak és nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású összetevőket tartalmaznak. Pl.: Levendula olaj, Shea-vaj, kecsketej, Homoktövis olaj, Körömvirág olaj.