Fahéj mák szappan

Bőrradírozó, anti-cellulit hatású masszázs élmény


Kiszerelés: 120 g

​Köszöntünk a buja, fűszeres illatok és a csodálatosan selymes bőr világában! Ezzel a 100% természetes, organikus és tiszta masszázs szappanunkkal nemcsak felfrissítheted a bőrödet,  hanem fertőtlenítheted is! Az intenzív illatú fahéjnak köszönhetően  ugyanis gyulladáscsökkentő, gombaölő és antibakteriális hatással is bír. A szappanban található apró mákszemek segítségével javulhat a bőröd vérellátása, így könnyedén nemet mondhatsz a cellulitiszes bőrképre. A szappanban található mákszemek segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket, így biztosítva bőröd folyamatos megújulását és a selymesen puha bőr élményét. 

Handmade 100% természetes Vegán
Mennyiség: db
1,490 Ft

Még több információ
  • Fahéj-mák szappanunk kifejezetten alkalmas a cellulitiszes bőr kezelésére, hiszen gyors és látványos megoldást nyújt a problémás területeken. Mindennapos használatával a bőröd feszesebb és simább lehet! A mákszemek finoman ledörzsölik az elhalt hámréteget, így könnyebben jutnak be bőrünkbe a fontos és tápláló hatóanyagok. A gyengéd masszázs hatására fokozódhat bőrünk nyirokkeringése, így a használat hatására természetes méregtelenítő folyamatok indulhatnak be.
  • A fahéjolaj erős vírusellenes (antivirális) és fertőtlenítő (antibakteriális) hatása miatt ez a szappan rendkívül ajánlott kézmosáshoz, hiszen fontos, hogy kézmosáskor ne csak a látható szennyeződéseket távolítsuk el.
  • Normál bőr esetén ezt a terméket akár minden nap használhatod, azonban kevésbé ajánljuk világos- és érzékeny bőrűeknek, illetve gyerekeknek és terhesség alatt, tekintettel a benne lévő fahéjolaj intenzív vérkeringésfokozó, pezsdítő hatására, mely náluk bőrpirosodást, bőrérzékenységet eredményezhet.
  • Figyelem! Az arcbőr finom szerkezete miatt arcápolásra kevésbé ajánljuk, erre a célra keresd arctisztító szappanjainkat! 
  • Ez a különleges anti-cellulit szappan nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt, tisztán növényi, vegán szappannak minősül.
  • A fahéjnak köszönhetően erős, karakteres illatú, intenzív pezsdítő hatású tusolásban lehet részed, amely különösen téli hidegben segít átmelegíti a testet-lelket buja és szenvedélyes illatával!
  • Különlegesen dús habzás, amely használat közben mélyen táplálja és regenerálja a száraz, dehidratált bőrfelületet!
  • Termékeinknél minden esetben figyelünk a fenntarthatóságra, így ez a szappanunk is RSPO pálmaolaj felhasználásával készül! A Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal (RSPO - Roundtable on Sustainable Palm Oil) 2004-ben jött létre, és gondoskodik például arról, hogy a pálma ültetvényeken dolgozó embereknek jobb munka- és megélhetési körülményei legyenek. Az RSPO tanúsítvány szavatolja, hogy a pálmazsír előállításához nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 
  • Köszöntünk a buja, fűszeres illatok és a csodálatosan selymes bőr világában! Ezzel a  100% természetes, organikus és tiszta masszázs szappanunkkal nemcsak felfrissítheted a bőrödet,  hanem fertőtlenítheted is! Az intenzív illatú fahéjnak köszönhetően  ugyanis gyulladáscsökkentő, gombaölő és antibakteriális hatással is bír. A szappanban található apró mákszemek segítségével javulhat a bőröd vérellátása, így könnyedén nemet mondhatsz a cellulitiszes bőrképre. A szappanban található mákszemek segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket, így biztosítva bőröd folyamatos megújulását és a selymesen puha bőr élményét. 

Összetétel (INCI)

Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Sunflowerseedate (elszappanosított napraforgóolaj), Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Aqua (víz), Glycerin (glicerin)*, Cinnamomum Cassia Oil (fahéjolaj), Cinnamomum Cassia Powder (fahéj őrlemény), Papaver Somniferum Seed (mákszem), Cinnamal**, Eugenol**. *: az elszappanosodási reakcióban természetesen keletkezik. **: az illóolaj természetes komponense.

Fahéj (illóolaj és őrlemény)
élénkítő és vérpezsdítő
Kerti mákszem
radírozó, egyenletes bőrfelszín
Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő

Hozzászólás (10)