FENNTARTHATÓ AJÁNDÉKOK

2022. november 20.

Fürdőélmény, test-, és hajápolás másképp

Ha egész évben figyelünk a környezetünkre, próbálunk tudatos döntéseket hozni, miért pont a karácsonyi ajándékozás kapcsán lenne ez másként. Idén nagyon sok újdonsággal jelentkeztünk a fenntarthatóság jegyében, kézműves termékekkel, tiszta alapanyagokból. Megújult ünnepi külsőt kaptak fürdőcsokoládéink, de a portfólióban megtalálhatjátok immár a szilárd tusfürdőt vagy éppen a teljes természetes hajápoláshoz szükséges eszköztárat.

Szettben, ajándékcsomagként, vagy egyedileg válogatva, ahogy nektek tetszik. Ez utóbbihoz választhattok díszdobozt, amibe azt pakoltok, amire csak szükségetek van. Egy doboznyi ajándék, tele törődéssel, odafigyeléssel és szeretettel.

Segítségül íme a lista, amelyből nincs rossz választás, a hozzáadott érték és a prémium minőségű alapanyagok nyomán az élmény és az öröm garantált:

 

Fürdőcsokoládék ünnepi dobozban, az ünnepek slágere 

Jó kézbe fogni, jó ajándékozni, szép a szemnek, csoda a bőrnek, egy tábla mosoly a léleknek. Kikapcsolódás a sodró hétköznapokból, kizárólag organikus, fair trade összetevőkkel, tiszta illóolajokkal, mostantól szépséges új dobozban. Keressétek 4 különböző állandó illat mellett az ünnepi limitált kiadást a boltunk és webáruházaink polcain.

 

Szilárd tusfürdő: műanyagmentes tusolás, illatáradat és vibráló színek ajándékba

Két tenyérnyi habos varázslat, 100%-ig természetes, bőrbarát és vegán összetevőkkel, fenntartható csomagolásban. Ez a szilárd tusfürdő, ami a hagyományos bolti tusfürdők vegán, egészség- és környezettudatos alternatívája. Rögtön két verzióban: pezsgő vérnarancs és damaszkuszi rózsa kombinációban valamint finom, nyugtató indiai citromfű hozzáadásával. Nem szappan, mert annál habzóbb, selymesebb, egyesíti a tusfürdők adta kényelmet és élményt. És ehhez nincs is szükség folyékony, flakonos formulára és kivitelre. Mégis tökéletesen hozza annak minden pozitívumát: az illatok erősebbek, vibrálók, a bőr selymes és tiszta. Tusfürdő élmény, igazi törődés a testtel és környezettel, ajándékba.

 

Téli álom testápoló: a mélytáplálás szilárd, fenntartható, télre hangolt verziója 

Az ünnepi TÉLI ÁLOM kollekció szilárd testápolója. Finoman bemasszírozva az ápoló shea- és kakaóvaj azonnal hidratál, miközben friss, szikrázó illatkombinációja felpezsdíti a bőrt és ünnepi díszbe öltözteti a lelket. Ünnepi, pezsgő és harmonikus, használata valóban bársonyos melegségbe burkolja a testet. Használata egyszerű, csak húzd végig a bőrödön, miközben finoman masszírozod, hogy mélyen beszívja az ápoló és regeneráló növényi vajakat. Élvezd a vérnarancs pezsdítő frissességét, a fahéj és szegfűszeg ünnepi, édes fűszereit.

 

Hajápolás természetesen, ünnepi fényben: szilárd sampon és hajkondicionáló

Az ápolt és fényes hajkorona teljeskörű ápolási kelléktára, tiszta, természetes alapanyagokból, lebomló összetevőkkel, egyszerű, és mégis szép, környezetbarát csomagolásban. A teljes hajápolási rutint új szintre emelkedik a fenntarthatóság jegyében, úgy, hogy sem a használat során, sem a végeredményben nem kell kompromisszumot kötnöd. A samponokkal a haj lággyá, könnyen kifésülhetővé, egészségesen ragyogóvá válik, a szilárd hajkondicionáló balzsam pedig hidratálttá, fényessé teszi a hajkoronát. Minden hajtípussal csodákat művel!