FONTOS INFORMÁCIÓK

2020. március 17.

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a rendkívüli egészségügyi helyzetre való tekintettel fontos változások léptek életbe a működésünkben.

ONLINE RENDELÉSEK

A termékeink gyártása továbbra is folyamatosan történik, nem hagyjuk Vevőinket Olivia Natural termékek nélkül, így a szappanok, illóolajak és minden termékünk rendelkezésetekre áll, az online rendelések kiszolgálása pedig zavartalanul üzemel! A kezdeti leterheltség és csúszások után a kiszállítás rendeje is helyreállt, így visszaálltunk az 1-2 munkanapon belül kiszállítási határidők teljesítésére.

Köszönjük mindenkinek a megrendelését, hálásak vagyunk, hogy ilyen sokan ragaszkodtok termékeinkhez és rendeléseitekkel támogatjátok az Olivia Natural munkáját. Bizalmatok és hűségetek nélkül nem sikerülhetne átvészelni ezt a rendkívüli helyzetet! Köszönjük! 

 

 

BOLTI VÁSÁRLÁS 

Frissítés! Május 25. hétfőn újra megnyitjuk Mammutban található üzletünket vásárlóink számára!

A Kormány hét eleji bejelentésére tekintettel mi is lazítunk a járványhelyzetben meghozott szigorításokon, ezért lassan, de biztosan készülünk a boltunk újranyitására. Mi már nagyon várjuk, hogy újra találkozhassunk Veletek, ezért mindenképpen érdemes velünk tartanotok és követneket minket mert rövidesen kiderül, hogy milyen óvintézkedések mellett várunk Tieket és egy kis meglepetéssel is készülünk Nektek!

 

 

Olivia Natural csapata