Friss harmónia ajándékcsomag


Frissítő reggeli vitalizálás, vagy esti levezetés egy valódi virágos aromafürdővel? A csomag darabjait és annak illatait úgy válogattuk össze, hogy a frissesség és a virágos harmónia tökéletes egyvelegét kínálja bármelyik verzióra is lenne szükségetek. A citrusos és a gazdag virágos, édes jegyek keveréke egy gyengéden ápoló termékválogatásba zárva a test feltöltődésére tényleg tetőtől talpig. Igen, még a hajkorona sem maradhat ki.

Handmade 100% természetes
Mennyiség: db
7,310 Ft 6,580 Ft

Még több információ
  • A csomag tartalma: Rózsa fürdősó 250 ml, Kubeba szappan 120 g, Sugárzó tincsek szilárd sampon 60 g, Geránium fürdőpraliné kakaóvajjal 20 g
  • Kedvencetek, a kubeba szappan felel a vitalizálásért, a test mellett az elme felfrissüléséért, a bőr tonizálásáért, fertőtlenítéséért. Nem beszélve a hosszan tartó finom dezodoráló hatásáról. 
  • A haj egészségét és szépségét a Sugárzó tincsek szilárd samponunk biztosítja. Tisztító hatása mellett a név kötelez: rendszeres használata mellett a fakó haj tényleg fényesebbé válik. Új generációs környezetkímélő, hatékony samponcsoda.
  • A dobozt két rózsás fürdőkozmetikum teszi teljessé: fürdősó és fürdőpraliné, a harmóniateremtés és a stresszoldás tökéletes segítői. Regenerálnak, élénkítik a bőrsejtek megújulását, miközben egy finom rózsás illatfelhőbe csobbantok. Minden napra, minden bőrtípusra!

Összetétel (INCI)

A csomag tartalma: Rózsa fürdősó 250 ml, Kubeba szappan 120 g, Sugárzó tincsek szilárd sampon 60 g, Geránium fürdőpraliné kakaóvajjal 20 g


Hozzászólás (0)