Fürdősók

 • Édes álom, levendulás fürdő
  Most limitált ünnepi köntösben kapható egészen karácsonyig! Semmi sem oldja jobban a stresszt, mint egy eszméletlenül illatos, levendulás fürdő. A fürdősóban található levendulaolaj gyulladáscsökkentő, nyugtató, sebgyógyító hatású, míg a tengeri só egyszerre tisztítja, fertőtleníti és méregteleníti ..
  Mennyiség: db
  1,590 Ft
 • Természetes stresszoldás, narancsolajjal
  Most limitált ünnepi köntösben kapható egészen karácsonyig! A Narancsos Fürdősó puhává varázsolja a bőrödet, miközben egy kellemes, stresszoldó fürdőt veszel, és az egész fürdőszobádat átjárja a pompás narancsillat. A fürdősóban található narancsolaj érett, friss illata közérzet javító hatású, míg a..
  Mennyiség: db
  1,590 Ft
 • Nyugtató rózsás álomfürdő
  Most limitált ünnepi köntösben kapható egészen karácsonyig! A Rózsás Fürdősó puhává varázsolja a bőrödet, miközben egy kellemes, nyugtató fürdőt veszel és az egész fürdőszobádat átjárja a finom rózsaillat. A fürdősóban található rózsaolaj javítja a bőröd tónusát és a közérzetedet, míg a tengeri só e..
  Mennyiség: db
  1,590 Ft
 • Ünnepi fürdő, varázslatosan feszes bőr
  Az ünnepi időszak ihlette ezt a varázslatos illattal és bőrfeszesítő hatással megáldott fürdősó-keveréket. Narancsolaj és fahéj illatának köszönhetően egyszerre energetizál és melegíti át a testünket-lelkünket a téli időszakban. Egy kádfürdőnyi ajándék, amely a karácsony meghittségét kelti életre a ..
  Mennyiség: db
  1,690 Ft