Fűszeres kincsek ajándékcsomag


Krémesen habzó, fűszeres, frissítő, gazdagon hidratáló vegyszermentes bőrápolás, szőrtelenítés és hajmosás- első sorban férfiaknak! Az egészségtudatos és környezetbarát bőrápolás kezdő csomagja, tiszta, jól bevált termékekkel.

Handmade 100% természetes
Mennyiség: db
6,480 Ft 5,830 Ft

Még több információ
  • A csomag tartalma: Rozmaring samponszappan 90 g, Rózsafa borotvaszappan 90 g, Avokádó szappan eukaliptusz olajjal 120 g, Sheavaj 50 ml
  • A csomag alapja az avokádó szappan, mely a csomag nevéhez hűen fűszeres, eukaliptuszos tisztító, fertőtlenítő erővel bír. Segíti a sebgyógyulást, miközben az alapjául szolgáló avokádó vaj hosszan tartóan hidratálja a teljes bőrfelületet.
  • Rozmaring samponunk ricinus olaj tartalmának köszönhetően a legjobb gyógyír a töredezett, vékony-szálú hajra és/vagy korpás fejbőr tisztítására és ápolására. Megszüntetni a hajhullás elsődleges okait, használatával a haj puhává és finom tapintásúvá válik.
  • A fűszeres kollekció következő eleme a krémesen habzó rózsafa borotvaszappan. Fás, fűszeres és frissítő, amely nemcsak a férfiak arcbőrének de akár a női test egyes területeinek szőrtelenítéséhez is kellemes használatot biztosít. Ricinust ebbe is csempésztünk lágyító, hidratáló hatása miatt.
  • Végül az adu ász, a sheavaj. Gazdag zsírsav és A, E, F vitamin tartalma révén kiváló bőrápoló, mely bőrödbe felszívódva hosszantartó hidratálást fejt ki. Összetétele nagyon hasonló a bőrünkéhez, így azonnal és tökéletesen hasznosul.

Összetétel (INCI)

A csomag tartalma: Rozmaring samponszappan 90 g, Rózsafa borotvaszappan 90 g, Avokádó szappan eukaliptusz olajjal 120 g, Sheavaj 50 ml

Shea-vaj
sokoldalú és hatékony mélyhidratáló
Rozmaring (levél és olaj)
fűszeres pezsdítő
Avokádó vaj
bőrtápláló, vitaminokban gazdag

Hozzászólás (0)