Geránium szappan

Kényeztető luxus a mindennapokban


Kiszerelés: 120 g

Fantasztikusan finom és lágy, rózsára emlékeztető illatú kényeztető szappan, amely egyszerre ápolja és hidratálja bőrödet és tölti el a luxus érzésével nap mint nap.

Handmade 100% természetes Vegán
Mennyiség: db
1,190 Ft

Még több információ
  • A geránium (más néven: rózsamuskátli, vagy rózsageránium) bőrre gyakorolt előnyös tulajdonságai miatt nagyon kedvelt kozmetikai alapanyag.
  • Leginkább száraz, sőt ekcémás bőrre is ajánlott. Ha vízhiányos, sápadt és igénybevett a bőröd, a geránium szappannal ragyogóvá varázsolhatod!
  • Mélyhidratáló hatásának köszönhetően csökkenti a testápolás szükségességét.  
  • Tonizáló hatása révén arcmosásra is használhatod.
  • Rózsás, virágillata miatt a hölgyek egyik kedvence. 
  • Szappanjaink kizárólag RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsír felhasználásával készülnek, amely a fenntartható termelést szavatolja. A RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsír előállítása ellenőrzött körülmények között zajlik, amely során nem kerülnek újabb erdő területek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Pelargonium Graveolens Oil (gerániumolaj), Illite (rózsaszín agyag)

Geránium illóolaj
könnyed, lágy és kényeztető
Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő
Napraforgóolaj
lágyító és tápláló

Hozzászólás (9)