Geránium szappan

Kényeztető luxus a mindennapokban


Kiszerelés: 120 g

Fantasztikusan finom és lágy, rózsára emlékeztető illatú, mindennapi kényeztető szappan. Minden bőrtípus számára kiegyensúlyozó hatással bír, mivel szabályozza a faggyúmirigyek működését, ránctalanító és sebgyógyító hatású. Geránium illóolaj tartalmánál fogva vitalizálja a szárazabb, érdesebb bőrt, harmonizálja a faggyúmirigyek működését. Javítja a száraz, vízhiányos bőr anyagcseréjét. Aromaterápiás hatása, hogy könnyed, lágyan rózsás, édes illatával enyhíti a szorongást, félelmet és a feszültséget. Legyen szó akár az arc érzékeny bőréről, akár a test többi részének bőrfelületéről, egyszerre ápolja és hidratálja bőrödet és tölti el a luxus érzésével, nap mint nap.

Handmade 100% természetes Vegán
Mennyiség: db
1,490 Ft

Még több információ
  • A geránium (más néven: rózsamuskátli, vagy rózsageránium) bőrre gyakorolt előnyös tulajdonságai miatt nagyon kedvelt kozmetikai alapanyag.
  • Leginkább száraz, sőt ekcémás bőrre is ajánlott. Faggyútermelés-szabályozó hatása miatt az érdes, száraz bőrt hatékonyan kezeli. Rendszeres használat mellett pár nap után megszüntetheti a bőrszárazságot.
  • Hatásos megoldás a sápadt, fakó bőr megszüntetésére! Ha vízhiányos, sápadt és igénybevett a bőröd, a geránium szappannal ragyogóvá varázsolhatod!
  • Mélyhidratáló hatásának köszönhetően csökkenti a további testápolás (krémezés, olajozás) gyakoriságának a szükségességét. 
  • Tonizáló hatása révén arcmosásra is használhatod.
  • Rózsás, virágillata miatt a hölgyek egyik örök kedvence. 
  • Termékeinknél minden esetben figyelünk a fenntarthatóságra, így ez a szappanunk is RSPO pálmaolaj felhasználásával készül! A Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal (RSPO - Roundtable on Sustainable Palm Oil) 2004-ben jött létre, és gondoskodik például arról, hogy a pálma ültetvényeken dolgozó embereknek jobb munka- és megélhetési körülményei legyenek. Az RSPO tanúsítvány szavatolja, hogy a pálmazsír előállításához nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait.

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Pelargonium Graveolens Oil (gerániumolaj), Illite (rózsaszín agyag)

Geránium illóolaj
könnyed, lágy és kényeztető
Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő
Napraforgóolaj
lágyító és tápláló

Hozzászólás (12)