Habos Karácsony Illóolaj keverék

A karácsony meghittsége a hétköznapokban


Kiszerelés: 10 ml

100% tisztaságú fűszeres karácsonyi illóolaj-keverék a friss narancs és melengető fahéj nagyszerű párosa, egy klasszikus ünnepi illatkombináció, amely lélekmelengető illatával körbe ölel és segíti a ráhangolódás és a nyugalom pillanatait. A fahéj olaj melegségével azonnal ellazít, miközben a narancsolaj hangulatjavító hatása nyomán csupa mosolyt és frissességet hagy maga után. Egy ünnepi illatkombináció gyümölcsös frissességgel és édes fűszeres illattal, adagold párologtatóba, add masszázsolajodhoz vagy készíts segítségével aromafürdőt. Keltsd életre a karácsony meghittségét a hétköznapokban.

Handmade 100% természetes Ünnepre hangolva
Mennyiség: db
1,290 Ft

Még több információ
  • Az Olivia Natural természetes illóolaj-keveréke 100%-os tisztaságú, minőségi termék. Alkalmazható párologtatókba, masszázsolajba, hordozóolajba keverve.
  • 4-6 cseppet a párologtatóba csepegtetve frissíti és illatosítja a légtereket, emellett nyugtató hatással van a lélekre.
  • Nyugtató aromafürdőhöz tejben, mézben vagy valamely bázisolajunkban oldj fel 8-10 csepp illóolajat, majd add a fürdővízhez. Közvetlenül a bőrön nem ajánlott az alkalmazása!
  • A fahéj illóolaja érzékeny bőrűeknek, terhesség idején illetve gyerekeknek nem ajánlott! Erős illóanyagai miatt intenzív vérkeringésfokozó hatású, ezért érzékeny bőrűeknél bőrpirosodást, érzékenységet okozhat.
  • A narancs illóolaja fényérzékenyít, így az illóolaj használata nyáron, napozás és télen szoláriumozás előtt nem ajánlott! Használat után kerüld a közvetlen napfényt.
  • Tárold hűvös helyen, vagy szobahőmérsékleten, védd a közvetlen napfénytől és a hőségtől! Gyermekek elől gondosan zárd el!  Kizárólag külsőleg alkalmazd, ne használd hígítatlanul a bőrfelületeid kezelésére! Óvd a szemeidet!
  • Az illóolajok igen gyúlékony vegyületek, kerüld közelükben a nyílt láng használatát!   

Összetétel (INCI)

Citrus Aurantium var. Dulcis (Sweet Orange) Peel Oil (narancsolaj), Cinnamomum Cassia Oil (fahéjolaj).

Fahéj (illóolaj és őrlemény)
élénkítő és vérpezsdítő
Narancsolaj
vitalizáló, energetizáló

Hozzászólás (0)