HAJKONDICIONÁLÁS SZILÁRD TERMÉSZETESSÉGGEL

2022. augusztus 01.

Így válik teljessé a hajápolási rutin a fenntarthatóság jegyében

Termékpalettánk egy igazán hiánypótló újdonsággal bővült. Régóta szerettük volna, ti is sokan kértétek, és végre megérkezett: Hajkondicionáló balzsam szilárd kivitelben a fantasztikusan sokoldalú kókuszolaj erejével, műanyag csomagolás mentesen, kizárólag lebomló, növényi összetevőkkel és hatóanyagokkal.


Hogyan hat a hajra?

Gazdagon tápláló olajokkal, kakaóvajjal és kókuszolajjal. Ezek önmagukban is extra táplálást és ragyogást biztosítanak. Mindezt fokoztuk egy kis BTMS*-el, azaz egy egy növényi hajkondicionálóval és panthenolal, melyek nyomán a haj lággyá, könnyen kifésülhetővé és egészségesen ragyogóvá válik. De nem akarjuk nektek túlszakmázni, a lényeg a hatás, ami használat után tényleg azonnal érezhető: csökken a haj szárazsága, regenerálás elkezdődik. Göndör és normál hajra is tökéletes választás.


Kiknek ajánljuk?
Neked, nektek, mindenkinek, akik tudatos választásukkal nem akarnak kompromisszumot kötni a termék hatékonyságát illetően: kezelhető, csodaszép, ápolt hajat szeretnének, még a göndör fürtök esetén is. Mindezt a környezetükre és egészségükre odafigyelve.


Mit fontos még tudnotok?

  • Vegán, kizárólag növényi bőrbarát összetevőket tartalmaz

 

  • Hajtípustól és hossztól függően 30-50 db hajkondicionálásra elegendő, így egy szilárd hajkondicionáló balzsammal dupla mennyiségben vagy dupla annyi ideig ápolhatod a hajat összehasonlítva a flakonos mennyiségekkel

 

  • Minden hajtípusra ajánljuk, festett és göndör, esetleg száraz, töredezett hajra is: regenerál, a mechanikai és kémiai sérüléseket is helyreállítja. lezárja a hajszálak felszínét, ellenállóbbá teszi azokat

 

  • Pakolásként is alkalmazható: nagyobb mennyiséggel, gazdagon kend fel a hajadra, majd jól masszírozd bele. Hagyd rajta a hajadon, legalább fél órát, majd jöhet az alapos öblítés

 

+1
A hajkondicionáló korongot kis aludobozkával is megvásárolhatjátok, így kényelmesen és praktikusan tudjátok tárolni a használat során. Strapabíró, később utántölthető, utazásnál is jól hasznosítható!


Köszöntsétek hát sok szeretettel fürdőszobátok legújabb lakóját, mely hamar a kedvencetekké is válik, csak használjátok szorgalmasan és figyeljétek a hatást!

Használatáról és összetevőiről részletes leírást találhattok az alábbi termékoldalon: katt!