HELLO FENNTARTHATÓ ÉS TERMÉSZETES TUSOLÁS

2022. szeptember 29.

Bemutatkozik a szilárd tusfürdő termékcsalád

Megérkezett a tusolás legújabb generációja, egy rendhagyó újdonság, ami még nem volt az Olivia Natural palettáján. Két tenyérnyi vibráló illat, 100%-ig természetes, bőrbarát és vegán összetevőkkel, fenntartható csomagolásban:

Ez a szilárd tusfürdő, ami a hagyományos bolti tusfürdők vegán, egészség- és környezettudatos alternatívája. Rögtön két verzióban: pezsgő vérnarancs és damaszkuszi rózsa kombinációban valamint finom, nyugtató indiai citromfű hozzáadásával.

Nem szappan, mert annál habzóbb, selymesebb, egyesíti a tusfürdők adta kényelmet és élményt. És ehhez nincs is szükség folyékony, flakonos formulára és kivitelre. Mégis tökéletesen hozza annak minden pozitívumát: az illatok erősebbek, vibrálók, a bőr selymes és tiszta. Mi kell még?

Természetes összetevők? Pipa! Natúr és kézzel készült, mint minden, amit kis műhelyünkben kifejlesztünk nektek. Se mikro, se makro műanyag. Minden ami a csatornába kerül, szépen le is bomlik.

Ja, és gazdaságos is. Sokkal több használtra elég mint folyékony társaik. Így lesz a tusolás és a tusfürdő használat, hasznos, tudatos, fenntartható és menő.

Tusfürdő élmény, igazi törődés a testtel és környezettel, velünk.

Próbáljátok ki, most bevezető áron: 2590 Ft helyett 2390 Ft 1 héten keresztül.