Holt-tengeri iszap kecsketejes szappan

Természetes ápolás a sugárzó bőrért


Kiszerelés: 90 g

Ez a natúr szappan a magas ásványianyag tartalmú holt-tengeri iszap mellett hidratáló kakaóvajat, illetve vitaminokban gazdag kecsketejet is tartalmaz. A fekete ásványi iszap kiváló mélytisztító hatással bír, emellett feszesíti, táplálja, hidratálja és élénkíti is a bőrödet, ami ezáltal sugárzó és friss lesz. Ekcémás, psoriasis-os illetve érzékeny bőrre kifejezetten ajánljuk, illatmentes.

Handmade 100% természetes
Mennyiség: db
1,190 Ft

Még több információ
  • A Holt-tengeri iszap szappan nem a legesztétikusabb és a legillatosabb szappanunk, de ennél a termékünknél nem is ez a lényeg, hiszen értékesebbnél értékesebb anyagokkal van tele! A benne rejlő összes ásványi-anyag erős bőrápoló, bőrfiatalító és bőrregeneráló hatással rendelkezik.
  • Kakaóvaj tartalmának köszönhetően krémesen, lágyan habzik.
  • Szappanjaink kizárólag RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsír felhasználásával készülnek, amely a fenntartható termelést szavatolja. A RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsír előállítása ellenőrzött körülmények között zajlik, amely során nem kerülnek újabb erdő területek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Caprae Lac Powder (kecsketejpor), Theobroma Cacao (kakaóvaj), Dead Sea Mud (Holt-tengeri iszap)

Holt-tengeri iszap
mélytisztító, regeneráló tengeri ásvány
Kakaóvaj
bőrpuhító, tápláló és fényvédő
Kecsketej
száraz, dehidratált bőr ellenszere

Hozzászólás (3)