Holt-tengeri iszap szappan

Egyedülálló, eredményes ápolás ekcémás bőrre


Kiszerelés: 120 g

Méregteleníts az érzékeny bőr 100% természetes csodafegyverével! A holt-tengeri iszap rendkívül gazdag ásványanyag tartalmának köszönhetően revitalizálja, bársonyossá, puha tapintásúvá teszi a bőrt, mélytisztító hatásának köszönhetően pedig különleges ápolást és hidratálást nyújt a bőrödnek, legyen az ekcémára hajlamos, nagyon érzékeny, pikkelysömörös, vagy aknés. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, lággyá és selymessé varázsolja a bőrödet, miközben feltölti a Holt-tengeri iszapban található értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így nyújtva igazi gyógyírt a fáradt és száraz bőrre. Ezt a szappan választják legtöbben a problémás bőrrel rendelkező vásárlónk közül!

Handmade 100% természetes Vegán
Mennyiség: db
1,490 Ft

Még több információ

Használat:

 • A Holt-tengeri iszap szappant bizony nem a külseje és az illata miatt kedveljük annyira, hanem eredményes hatásai miatt. Ez a natúr, kézzel készített szappan értékesebbnél értékesebb anyagokkal van tele. A bőrben lévő méreganyagokat mágnesként vonzza magához az iszap, és tökéletesen tiszta bőrtfelületet hagy maga után. Az Olivia Natural holt-tengeri iszap szappanja az iszap mélytisztító hatása révén nagyszerűen segíti a bőr regenerálódását és javítja a bőr állapotát.

 

Milyen értékes anyagokat tartalmaz ez a szappan?

 • 12 féle nyomelemet és számtalan organikus anyagot
 • Ásványi anyagok sokaságát
 • Gazdag tengeri só koncentrátumot
 • Mentes a toxikus anyagoktól

 

Milyen esetekben segít igazán bőrödnek a holt-tengeri iszap?

 • Allergiás bőrelváltozások esetén ásványianyagokkal tölti fel a bőrödet, amelyek fokozatosan enyhítik a tüneteidet.
 • Vízmegtartó képessége miatt segít hidratáltan tartani a bőrt.
 • Aknés, pattanásos bőr esetén: mélytisztító hatása révén a szennyeződéseket hatásosan távolítja el és mellette fertőtleníti is a bőrödet.
 • Pszoriázis, ekcéma kezelése: a só és az iszap hámlasztó hatásával, és a sebgyógyulás gyorsításával teszi eredményessé a szappanos kezeléseket.

 

 • A szappanban található tengeri só elsődleges hatása, hogy a bőrt selymesen puhává, lágyabbá teszi, és segít  fertőtleníti a baktériumoktól és kórokozóktól.
 • Ez a különleges szappan nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt, tisztán növényi, vegán szappannak minősül.
 • Különlegesen dús habzású szappan, amely használat közben mélyen táplálja és regenerálja a gyulladt bőrfelületet. Természetes összetevőinek köszönhetően nem terheli a szervezetet káros anyagokkal. Hozzájárul a bőr egészségének megőrzéséhez.
 • A Holt-tengeri iszap szappanunk nem tartalmaz illóolajakat, csak tiszta, természetes és ellenőrzött minőségű holt-tengeri iszapot.
 • Termékeinknél minden esetben figyelünk a fenntarthatóságra, így ez a szappanunk is RSPO pálmaolaj felhasználásával készül! A Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal (RSPO - Roundtable on Sustainable Palm Oil) 2004-ben jött létre, és gondoskodik például arról, hogy a pálma ültetvényeken dolgozó embereknek jobb munka- és megélhetési körülményei legyenek. Az RSPO tanúsítvány szavatolja, hogy a pálmazsír előállításához nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 

 


Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Dead Sea Mud (Holt-tengeri iszap)

Holt-tengeri iszap
mélytisztító, regeneráló tengeri ásvány
Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő
Napraforgóolaj
lágyító és tápláló

Hozzászólás (29)