Blog
ÚJ SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉG -FOXPOST

ÚJ SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉG -FOXPOST

2017.05.30

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód, amely mostantól webáruházunkban is elérhető. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. Az automata helyszínének nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet.

 

 

 

Hogyan működik?

A kiválasztott FOXPOST csomagautomatába rendelt csomagokat összekészítjük, majd aznap vagy másnap átadjuk a FOXPOST munkatársának. Ők az átvételt követő 1 munkanapon belül elszállítják a csomagodat a kiválasztott bevásárlóközpontban lévő csomagautomatához. Amint a csomag megérkezett, a FOXPOST-tól SMS-ben és e-mailben is érkezik egy értesítés és egy titkos nyitókód. Az automatánál ezt a kódod használva nyílik is az ajtó, mögötte pedig vár a megrendelt csomag.

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!

 

A FOXPOST szállítás díjai: Most bevezető kedvezményes áron!

Előre utalás esetén: 510 Ft/csomag
Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalni a CIB Banknál vezetett 10700598-66950181-51100005 számú bankszámlánkra.

Bankkártyás fizetés esetén: 510 Ft/csomag
Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból az CIB Bank biztonságos oldalára irányítunk át, ahol a szükséges adatok megadása után történik meg a fizetés.

Elfogadott bankkártyák: dombornyomott VISA, MasterCard, illetve azon Maestro kártyák, melyekhez ellenörzőkód (CVC) tartozik.

Utánvétel esetén: 690 Ft/csomag
Fontos: az automatáknál csak bankkártyával lehetséges fizetni, ezért abban az esetben válaszd ezt a fizetési módot, ha ez megoldható számodra.

A szállítási díjaink az áfát tartalmazzák.

 

A FOXPOST redszer további előnyei: 

Egyszerűen nyomon követheted a csomagod útját: 
Kattints a FOXPOST oldalán a csomagkövetés menüpontra és a kapott csomagszám megadásával nézd meg merre jár a csomagod. 
http://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Oldalunkon keresztül is megnézheted a csomagod aktuális státuszát, ha a fiókodba belépve az eddigi rendeléseim menüben az adott megrendelés részletek gombjára kattintasz. 
A rendeléskor kapott visszaigazoló levelünkben találsz egy linket is, ami automatikusan erre az oldalra irányít így még könnyebben elérheted és ellenőrizheted a csomagod útját. 

Ingyenes visszaküldési lehetőség

Csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted  FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át).  Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Még sosem volt ilyen egyszerű és kedvező árú a kiszállítás, használd ki a kényelmes szolgáltatás előnyeit. 

További részletek: FOXPOST szállítás 

Olivia Natural