Blog
AKCIÓK

AKCIÓK

2017.11.30

 

Olivia Natural Adventi Kalendár

Elérkezett a december, amikor már tényleg minden és mindenki Karácsonyi lázban ég. Kezdetét veheti a varázslatos ünnepi időszak! Végre! 


Ebből az alkalomból december 1. és 24. között különleges adventi meglepetésekkel készülünk Nektek, érdemes lesz NAPONTA követnetek a Facebook oldalunkat, mert MINDEN NAP újabb és újabb adventi meglepetéssel várunk minden Olivia Natural vásárlót.

A kedvezmények minden esetben az adott napon lesznek érvényben, ezért olvassátok, készüljetek és figyeljétek a híreket naponta! A napi meglepetést a Facebookon közöljük, a kedvezményeket pedig a weboldalunk főoldalán, az Akciók menüpontban találjátok! 

Egyes akciók csak a boltban, egyesek csak a webshopban vagy éppen a közösségi oldalainkon futnak majd, és lesznek olyan alkalmak, amikor csak szimplán ajándékozunk. 

Árkedvezmények, DIY ajándékötletek, karácsonyi ajándék inspiráció: kövesd megújult weboldalunkat, vagy Facebook és Instagram táborunkat és légy az adventi ajánlatokból naprakész!

Mi így szeretnénk megköszönni Nektek az évet, reméljük szeretitek majd, és jövőre ott folytathatjuk, ahol idén abbahagytuk! :)

Nyugodt, szeretetteljes készülődést kíván, az Olivia Natural csapata!

.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

DECEMBER 15. -  Karácsonykor egy mosollyal több jár
Az Olivia Naturallal a súlyosan beteg gyerekek gyógyulásának segítését, és a 
Mosoly Alapítvány munkáját támogathatod. 
A mai napon a bolti és az online vásárlásokból minden 500 Ft után 50 Ft-ot az Alapítvány 
támogatására ajánlunk fel. 
Mosolyogjunk együtt a világra!