Újévi fogadalmak a bőrápolásban

2018. december 15.

Ha minden év kezdetekor megfogadsz valamit, amit igyekszel betartani az újévben, akkor fogadd meg a mi elsőszámú tippünket is: idén cseréld le minden hagyományos, sok esetben mérgező anyagokat tartalmazó kozmetikumodat természetes alapanyagokból készülő termékekre, és ezzel szépségedért és egészségedért is sokat tehetsz! 

Összeszedtünk néhány apró bőrápolási tippet, melyeket ha beleépítesz a mindennapjaidba, akkor szinte észrevehetetlenül varázsolhatod bőrödet élettel telibbé és ragyogóbbá. 

 

1. Igyál meg minden reggel egy nagy pohár tiszta vizet, vagy citromos vizet! - ezzel a méregtelenítő tippel nem csak az emésztéseden segítesz, de az éjszakai folyadékvesztés reggeli pótlása hamarosan az üde, egészségtől ragyogó bőrrel fogja meghálálni a gondoskodást. Emellett persze ne felejts el nap közben is legalább 1,5 liter folyadékot (leginkább tiszta, szénsavmentes vizet) fogyasztani. 

2. Kéthetente válts radírozó hatású natúrszappanra! - Radírozó hatású natúrszappanjainkat használd minden második héten, és zuhanyzás közben finoman dörzsöld őket a bőrödhöz, hogy eltávolítsd az elhalt hámsejteket. Bőröd így mindig friss és élettel teli lesz! 

3. Töltsd fel a bőrödet értékes ásványi anyagokkal zuhanyzás közben! - energetizáló szappanjaink olyan nélkülözhetetlen ásványi anyagokkal töltik fel a bőrödet zuhanyzás közben, melyek valóságos energiabombaként hatnak a bőrre!

4. Ápold az ajkaidat - de naponta elég csak egyszer! - Válassz természetes ajakbalzsamjaink közül, és az egyedülállóan ápoló shea-vaj tartalmuknak köszönhetően elég lesz naponta csak egyszer, reggel vagy este bekenned vele ajkaidat, hogy még a szélsőséges időjárásban is bírják a strapát!

5. Dezodorálj a természet erejével! - A hagyományos dezodorok nem csak a környezetre, de az egészségedre is káros hatással lehetnek, hiszen eltömítik a pórusaidat. Természetes dezodorjaink egyszerre hidratálnak és fejtik ki nedvességmegkötő hatásukat, így veszik fel harcot a kellemetlen testszaggal, miközben bőrödet hagyják lélegezni. 

 

És íme még néhány tipp, melyek a hangulatodra és az élethez való pozitív hozzáállásodra lesznek jó hatással az újévben: 

1. A szépség egy mosollyal kezdődik! Mosolyogj, amennyit csak tudsz! :)

2. Találkozz többet a barátaiddal, és ne csak virtuálisan! A barátok azért vannak, hogy szebbé tegyék az életedet. 

3. Süss süteményt a kollégáidnak! Egy hétfő reggelt, de akár egy egész hetet gördülékenyebbé tehetsz így nem csak magadnak, de másoknak is.

4. Oszd meg az esernyődet valakivel! Ha látod, hogy valaki éppen a bőrig ázni készül, állj be mellé az esernyőddel és kísérd el egy darabon - még az is lehet, hogy egy új barátra teszel szert!

5. Vedd észre minden apró dologban a szépséget! A világ csodálatos kincseket rejt, csodálkozz rá minden nap valami olyan dologra, ami mellett máskor csak egyszerűen elmennél.