Keresés - fürdősó

 • Édes álom, levendulás fürdő
  Levendula fürdősó, 100% tisztaságú illóolajjal és valódi levendulavirágzattal! Semmi sem oldja jobban a stresszt,  mint egy kádfürdőnyi levendulás otthoni SPA élmény. A fürdősóban található levendulaolaj gyulladáscsökkentő, nyugtató, sebgyógyító hatású, míg a tengeri só egyszerre tisztítja, fer..
  Mennyiség: db
  1,590 Ft
 • Természetes stresszoldás, narancsolajjal
  Narancsos Fürdősó, 100% tisztaságú illóolajjal és orvosi körömvirág szirom őrleménnyel, puhává varázsolja a bőrödet, miközben egy kellemes, frissítő fürdőt veszel, és az egész fürdőszobádat átjárja a pompás narancsillat. A fürdősóban található narancsolaj érett, friss illata közérzet javító, vitaliz..
  Mennyiség: db
  1,590 Ft
 • Nyugtató rózsás álomfürdő
  A Rózsás Fürdősó, 100% tisztaságú illóolajjal és valódi rózsaszirmokkal, puhává varázsolja a bőrödet, miközben egy kellemes, harmonizáló fürdőt veszel és az egész fürdőszobádat átjárja a finom édes virág illat. A fürdősóban található gerániumolaj könnyed, lágyan rózsás édes illatával enyhítheti a sz..
  Mennyiség: db
  1,590 Ft
 • A tavasz első fuvallatával megérkezett a harmónia, a nyugalom, a kényeztetés és az édes illatok varázslatos összeállítása! Egy doboznyi újjászületés, amely kényeztető ajándékaival balzsamozza testünket, lelkünket. A természet ihlette az Olivia Natural különleges válogatását: a rózsageránium praliné ..
  Mennyiség: db
  4,620 Ft 4,150 Ft
 • ​A lágy rózsa- és a finom geránium (másnevén rózsa muskátli) illatú termékeinket tartalmazó Rózsás bársony ajándékcsomag igazi luxus kényeztetést nyújt a mindennapokban! Nőies illata miatt az ajándékcsomagot elsősorban hölgyeknek ajánljuk. A benne található termékek mindegyike selymesen ápol, f..
  Mennyiség: db
  5,570 Ft 4,990 Ft

A témával kapcsolatos írásaink:

 • 2021. január 04.
  Az illatos fürdő alkalmazása az aromaterápia egyik legcsodálatosabb módja, a hideg napok beköszöntével pedig egyre gyakrabban esik jól egy kád meleg vízben ellazulni, ehhez nyújtanak seg
 • 2020. november 09.
  Megérkeztek az idei karácsonyi és ünnepi időszak limitált kiadású, varázslatos illatokkal és termékekkel teli ajándékdobozai! Ajándékozz szeretteidnek természetes gondoskodást.
 • 2020. október 21.
  Fürdőkozmetikum választékunk minden egyes darabját most 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg ŐSZI LAZÍTÁS akciónk keretén belül, webáruházas vásárlás alkalmával.
 • 2020. május 23.
  Örömmel értesítünk, hogy az Olivia Natural boltja a mai naptól ismét NYITVA TART!
 • 2020. április 15.
  HOGYAN SEGÍTHET AZ ILLATTERÁPIA STRESSZHELYZETBEN?