Keresés - fürdősó

 • Édes álom, levendulás fürdő
  Levendula fürdősó, 100% tisztaságú illóolajjal és valódi levendulavirágzattal! Semmi sem oldja jobban a stresszt,  mint egy kádfürdőnyi levendulás otthoni SPA élmény. A fürdősóban található levendulaolaj gyulladáscsökkentő, nyugtató, sebgyógyító hatású, míg a tengeri só egyszerre tisztítja, fer..
  Mennyiség: db
  1,590 Ft
 • Természetes stresszoldás, narancsolajjal
  Narancsos Fürdősó, 100% tisztaságú illóolajjal és orvosi körömvirág szirom őrleménnyel, puhává varázsolja a bőrödet, miközben egy kellemes, frissítő fürdőt veszel, és az egész fürdőszobádat átjárja a pompás narancsillat. A fürdősóban található narancsolaj érett, friss illata közérzet javító, vitaliz..
  Mennyiség: db
  1,590 Ft 1,350 Ft
 • Nyugtató rózsás álomfürdő
  A Rózsás Fürdősó, 100% tisztaságú illóolajjal és valódi rózsaszirmokkal, puhává varázsolja a bőrödet, miközben egy kellemes, harmonizáló fürdőt veszel és az egész fürdőszobádat átjárja a finom édes virág illat. A fürdősóban található gerániumolaj könnyed, lágyan rózsás édes illatával enyhítheti a sz..
  Mennyiség: db
  1,590 Ft
 • A tavasz első fuvallatával megérkezett a harmónia, a nyugalom, a kényeztetés és az édes illatok varázslatos összeállítása! Egy doboznyi újjászületés, amely kényeztető ajándékaival balzsamozza testünket, lelkünket. A természet ihlette az Olivia Natural különleges válogatását: a rózsageránium praliné ..
  Mennyiség: db
  3,600 Ft
 • ​A lágy rózsa- és a finom geránium (másnevén rózsa muskátli) illatú termékeinket tartalmazó Rózsás bársony ajándékcsomag igazi luxus kényeztetést nyújt a mindennapokban! Nőies illata miatt az ajándékcsomagot elsősorban hölgyeknek ajánljuk. A benne található termékek mindegyike selymesen ápol, f..
  Mennyiség: db
  5,270 Ft 4,690 Ft

A témával kapcsolatos írásaink:

 • 2020. május 23.
  Örömmel értesítünk, hogy az Olivia Natural boltja a mai naptól ismét NYITVA TART!
 • 2020. április 15.
  HOGYAN SEGÍTHET AZ ILLATTERÁPIA STRESSZHELYZETBEN?
 • 2020. február 27.
  Tavaszköszöntő akciónk keretében most ajándék illatos, kis kiszerelésű Olivia Natural fürdősó jár minden 5000 Ft feletti webshop rendelés és bolti vásárlás mellé.
 • 2020. február 27.
  Tegye fel a kezét, aki a téli időszak végén szebbnek látja a bőrét, mint az egész téli időszak alatt! Tél vége felé már kikerülhetetlen a sápadt, fáradt bőr. A természetes támogat
 • 2019. szeptember 25.
  10 + 3 bevált trükk Olivia Natural natúrkozmetikumok különleges felhasználására. Az természetes kozmetikumok sokarcú termékek, nemcsak feltétlenül akkor és arra használhatóak, ami az