JÚNIUSI KUPONNAP

2020. június 23.

UGORJ BE HOZZÁNK CSÜTÖRTÖKÖN!

A nyár lassan, de biztosan átveszi a hatalmat az esős időszak felett, ennek örömére a csütörtöki MAMMUT kuponnap keretein belül, 1 napig extra, 20%-os akcióval vásárolhattok üzletünkben!

Jegyezzétek a napot és irány budai Olivia Natural üzletünk: hűs, légkondicionált, illatos és higiénikus ÉÉÉS csak Rátok vár! :)

2020. június 25. csütörtökön, a MAMMUT BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN  20% kedvezményt vehetsz igénybe az Olivia Natural teljes termékkínálatára kupon ellenében.

A kedvezmény érvényesítéséhez csak mutasd fel a telefonodon a kupont, de a szorgalmasabbak ki is vághatják és leadhatják nekünk! Természetesen a minél kevesebb papírhulladék fejében mi arra biztatunk titeket, hogy ne nyomtassatok, hanem védjétek a környezeteteket!

RÉSZLETEK*:

Kupon ellenében minden teljes áru termékre 20% kedvezmény vehető igénybe a Mammutban lévő üzletünkben 2020. június 25. csütörtökön.

A 20% kedvezmény minden teljes árú termékre érvényes a kupon ellenében a készlet erejéig. Más kedvezménnyel és akcióval nem vonható össze. Egy vásárlás alkalmával egy kupon váltható be. Színes és fekete-fehér nyomtatásban, okostelefonon, elektronikusan bemutatva is érvényes. A kupon átadására nincs szükség az érvényesítéshez. Ez a lehetőség csak az üzletekben, személyes vásárlás alkalmával egy napig érhető el. 

Várunk szeretettel! A kupont és/vagy a telefonodat pedig ne felejtsd otthon!

Szeretettel vár:

az Olivia Natural csapata