Keresés
Kézmosó szappan
790 Ft

Kézmosó szappan

Kímélő tisztítás és fertőtlenítés egyben

Termék leírás
90 g

Kézmosó szappanunkat kifejezetten a kisgyerekes családok igényeire szabtuk, természetes alternatívát biztosítva számukra a fertőzések megelőzése miatti gyakori kézmosáshoz. A benne található levendula-, citrom, eukaliptusz és teafa olajak egytől egyig antivirális és fertőtlenítő hatással bírnak, így egy szappanba zárva nyújtják az egész család számára a lehető legjobb természetes higiéniát, további értékes összetevőinek köszönhetően pedig kézmosás közben ápolják is a kezet és nem hagyják kiszáradni. 

Mennyiség: db
Használat
  • A szappanban található illóolajok keverékének erős vírusellenes (antivirális) és fertőtlenítő (antibakteriális) hatása miatt ez a szappan kifejezetten kézmosáshoz ideális, hiszen fontos, hogy kézmosáskor ne csak a látható szennyeződéseket távolítsuk el.
  • Normál bőr esetén ezt a terméket akár minden nap használhatod, frissítő, ugyanakkor nyugtató hatással lesz a bőrödre. 
  • Szappanjaink kizárólag RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsír felhasználásával készülnek, amely a fenntartható termelést szavatolja. A RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsír előállítása ellenőrzött körülmények között zajlik, amely során nem kerülnek újabb erdő területek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 
Összetétel (INCI)

Sodium Palmate (pálmazsír), Sodium Sunflowerseedate (napraforgó olaj), Sodium Cocotte (kókuszzsír), Aqua, Glycerin*, Lavandula Officials Oil (levendula illóolaj), Eucalyptus Globulus Oil (eukaliptusz illóolaj), Citrus Limon Oil (citrom illóolaj), Melaleuca Alternifolia Oil (teafa illóolaj), Linalool**, Coumarin**, Limonene**, Citral** * az elszappanosítási reakcióban természetesen keletkezik ** az illóolaj természetes összetevője

Hozzászólás
További érdekes tartalmak
A legjobb természetes ápolás kisbabáinknak
Tudatos, modern anyukaként ma már nem csak arra érdemes figyelnünk, hogy a legjobb minőségű, esetleg bio ételekkel etessük gyermekeinket, de fontos azt is szem előtt tartanunk, hogy e..