Körömvirág szappan

Nyugtató ápolás a körömvirág erejével


Kiszerelés: 120 g

A klasszikus körömvirággal és egy jól bevált recepttel a szép bőrért! Akinek pattanásos, gyulladt, furunkulus kialakulására hajlamos a bőre, annak egyenesen csodát kínál a hagyományos receptúrák alapján készített 100% természetes natúrszappanunk. A körömvirág áldásos hatásait szinte senkinek sem kell bemutatni, de legelőnyösebb tulajdonsága mégiscsak az, hogy képes regenerálni a bőr savvédő rétegét. Rendkívül bőrbarát szappan, amely a leginkább gyulladáscsökkentő hatásáról közismert körömvirág szirmain keresztül fejti ki ápoló és dezodoráló hatását. Könnyű, friss illatát a hozzáadott citronella olajnak köszönheti. Ideális a bőr nyári ápolására, különösen bőrpír és napégés esetén. A körömvirág az egyik leghatékonyabb bőrtisztító szappan. Kipucolja a gyulladásokat és a bőr lemosásával kíméletesen ápol!

Handmade 100% természetes Vegán
Mennyiség: db
1,390 Ft

Még több információ
  • Minden bőrtípusnak megfelelő ápolást biztosít. Használd minden nap a ragyogó bőrért!
  • Hidratáló hatásának köszönhetően csökkenti a további testápolók használatának szükségességét.
  • Ez a natúrszappan nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt, tisztán növényi, vegán szappannak minősül.
  • Dús habzású szappan, amely használat közben mélyen táplálja és regenerálja a gyulladt bőrfelületet. Természetes összetevőinek köszönhetően nem terheli a szervezetet káros anyagokkal. Hozzájárul a bőr egészségének megőrzéséhez.

 

A körömvirág szappant különösen ajánljuk:

  • a száraz, érzékeny bőr ápolására,
  • a gyulladt és pattanásos bőr kezelésére,
  • mindennapi arcmosásra és arctisztításra,
  • napégés és bőrpír tünetek enyhítésére. 

 

  • Termékeinknél minden esetben figyelünk a fenntarthatóságra, így ez a szappanunk is RSPO pálmaolaj felhasználásával készül! A Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal (RSPO - Roundtable on Sustainable Palm Oil) 2004-ben jött létre, és gondoskodik például arról, hogy a pálma ültetvényeken dolgozó embereknek jobb munka- és megélhetési körülményei legyenek. Az RSPO tanúsítvány szavatolja, hogy a pálmazsír előállításához nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Citronella Oil (citronellaolaj), Calendula Officinalis Flower Powder (orvosi körömvirágszirom őrlemény), CI 75120 (Annatto) (narancssárga színezék)

Citronella olaj
üde tisztaság
Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő
Körömvirág őrlemény
univerzális bőrbarát regenerálás
Napraforgóolaj
lágyító és tápláló

Hozzászólás (16)