KÖZKÍVÁNATRA!

2018. július 23.

Már olyan régóta készülünk rá, ez a nap is eljött végre: mától elérhetőek stiftes formában a természetesség legkiválóbb dezodorai, 2 csodálatos illatban!Bőrbarát stiftes dezodorok a szódabikarbóna mellőzésével, mégis rendkívül bőrbarát hatóanyagokkal nyújtanak megoldást  a kényelmes és hatékony természetes dezodorálás területén. Gyors felszívódású, caprilis olaj alapú dezodorjaink cink ricinoleát és trietil citrát hatóanyagokat tartalmaznak, ennek köszönhetően erős dezodoráló, szagmegkötő és semlegesítő hatásúak. Egész napos védelmet nyújtanak,  pálmarózsa-narancs vagy teafa-menta illataival!

OKÉ, EZENTÚL KÖNNYEDÉN DEZODORÁLHATSZ STIFTES DEZODORAINKKAL...

DE.

MI EZ A SOK, KIMONDHATATLANNAK TŰNŐ ÖSSZETEVŐ?

KERÜLJ KÉPBE ÉS OLVASS BELE RÖVID ÉRTELMEZŐ SZÓTÁRUNKBA!

Caprilis vagy frakcionált kókuszolaj: egy nem-zsíros bőrlágyító, mely könnyen a bőrbe szívódik és nagyon stabil. Felhasználása sokoldalú, különféle kozmetikai készítménybe belefoglalható. A vegyes, a zsíros vagy a problémás bőrre is alkalmas, nem tömíti el a pórusokat és különösen kellemes érzetet vált ki a bőrön.

Trietil citrát: a trietil-citrát vagy citromsav-észter a natúr dezodorok gyakori összetevője. Megakadályozza a verejték összetevők bakteriális bomlását, ami a kellemetlen szagokért felelős és fokozza a többi dezodor szagmegkötő hatását. 

Cink ricinoleát:  ricinusolaj és cink-oxid alapú hatásos szagtalanító és szagsemlegesítő hatóanyag. Alkalmas az emulgeálással készülő krém, lotion vagy stift dezodorok készítéséhez. Biztosítja a testszagok megbízható és természetes ellenőrzését.

Hát nem fantasztikus?

Próbáld ki és élvezd a frissesség hosszantartó hatását!