Kubeba fürdőgolyó

Frissülj fel


Kiszerelés: 140 g

Pezsdítsd fel a mindennapjaidat egy pazar fürdővel! A fürdőgolyóban található szódabikarbóna és kecsketej együttese erős bőrpuhító hatású habot hagy maga után, így a bőröd fürdés közben értékes vitaminokkal és tápanyagokkal telítődik meg, azt követően pedig kellemes tapintású és hidratált lesz. A kubeba olaj bőrtonizáló és dezodoráló hatással bír, gyümölcsös citrusos illata pedig frissítővé teszi a fürdőzést. 

Handmade 100% természetes
Mennyiség: db
790 Ft

Még több információ
  • Dobd a fürdőgolyót egy teli kád fürdővízbe, és hagyd, hogy szétpezsegjen.
  • A fürdőgolyó 1 fürdésre elegendő.
  • Ha nem szeretnéd, hogy a fürdőgolyóban található virágszirmok is szétússzanak a fürdővízben, tedd a fürdőgolyót egy textilzsákba mielőtt bedobnád a fürdővízbe.
  • A fürdőgolyóban található krémes kecsketej tele van vitaminnal (A, B, B2, B6, B12, C, D), ásványi-anyagokkal (kálcium, magnézium és kálium) és rendkívül jól hidratálja a bőrödet.
  • A fürdőgolyó a vízben feloldódva beszínezi azt, és ezáltal a kádon, a bőrödön, illetve a fürdés után a törölköződön is hagyhat színes foltokat, melyek mosással könnyedén eltávolíthatóak. 

Összetétel (INCI)

Sodium Bicarbonate (szódabikarbóna), Acidum Citricum (citromsav), Aqua (víz), Olea Europaea Oil (olívaolaj), Caprae Lac Powder (kecsketejpor), Litsea Cubeba Oil (kubebaolaj), CI 75470 (Kármin) (bíborszínű festékanyag).

Kubeba illóolaj
tonizáló, izzadásgátló és bőrtisztító
Kecsketej
száraz, dehidratált bőr ellenszere
Olívaolaj
mediterrán selymes csodaolaj

Hozzászólás (0)