Kubeba szappan

Vitalizáló szappan az értékes kubeba olaj erejével


Kiszerelés: 120 g

Vitalizáló szappan az értékes kubeba olaj erejével! A babérfélék családjába tartozó kubeba Kína déli, keleti valamint dél-nyugati részein őshonos. Különleges illata egyszerre édes, fűszeres aromájú, citrusos felhangokkal. Reggeli vitalizálás, vagy késő esti harmonizálás, felemelő, lelkesítő hatású antidepresszáns illata új életre kelti a testet-lelket. Számtalan előnyös hatása közé sorolható, hogy jótékonyan hat az idegrendszerre és a kedélyállapotra, ezért különösen ajánljuk azoknak, akik stresszes életet élnek. A kubeba szappan élénkítő, frissítő, tonizáló, bőrtisztító, fertőtlenítő, illetve antiszeptikus tulajdonságai, valamint faggyútermelést szabályozó, gyulladásgátló, és dezodoráló hatásai miatt is vásárlóink egyik kedvenc szappanjává vált!

Handmade 100% természetes
Mennyiség: db
1,190 Ft

Még több információ
  • Minden bőrtípusra ajánljuk, kellemes édes, citrusos illatát azonnal megszereted!
  • Ha szappant szeretnél ajándékozni, és nem akarsz kockáztatni, ezzel a frissítő illattal biztosan nem nyúlhatsz mellé! Minden korosztály kedveli unisex illata miatt!
  • A kubebea olajjal készített szappan bátran használható napsütéses időszakban is: nem bőrérzékenyítő és nem fototoxikus illóolaj.
  • Nagyon kellemes édes, citrusos, de nem fanyar illatú szappan, fürdés közben azonnal boldogságérzettel tölti el használóját.
  • A kubebatermések illóolaja jó bőrtonizáló és fertőtlenítő, ezért elsősorban akne és zsíros bőr kezelésére alkalmas, de gyakori alkotórésze parfümöknek, dezodoroknak is.
  • Különlegesen dús habzású szappan, amely használat közben mélyen táplálja és regenerálja a száraz, dehidratált bőrfelületet, természetes összetevőinek köszönhetően nem terheli a szervezetet káros anyagokkal. 
  • Termékeinknél minden esetben figyelünk a fenntarthatóságra, így ez a szappanunk is RSPO pálmaolaj felhasználásával készül! A Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal (RSPO - Roundtable on Sustainable Palm Oil) 2004-ben jött létre, és gondoskodik például arról, hogy a pálma ültetvényeken dolgozó embereknek jobb munka- és megélhetési körülményei legyenek. Az RSPO tanúsítvány szavatolja, hogy a pálmazsír előállításához nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Litsea Cubeba Oil (kubebaolaj), CI 75470 (Kármin) (bíborszínű festékanyag)

Kubeba illóolaj
tonizáló, izzadásgátló és bőrtisztító
Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő
Napraforgóolaj
lágyító és tápláló

Hozzászólás (11)