Kupon felhasználási segédlet

Kupon felhasználási útmutató

A kupon beváltás menete:

 1. A főoldalon a jobb felső sarokban található "BEJELENTKEZÉS" gombra kattintva az email címed és a jelszavad megadásával jelentkezz be a saját fiókodba.

  Fontos! Ha még nincs saját fiókod ugyanitt a "REGISZTRÁCIÓ" gombra kattintva elkészítheted a saját fiókodat. A kuponok csak bejelentkezett-regisztrált vásárlóknak elérhetőek, vendégvásárlóként nem érvényesíthetők.

 2. A Bejelentkezést követően el is kezdheted a vásárlást, tedd a kosaradba a megvásárolni kívánt termékeket. Fontos! Vedd figyelembe a felhasználni kívánt kupon esetleges feltételeit a termékek vásárlása során.

 3. Ha a megvásárolni kívánt termékeket kiválasztottad kattints a kosaradra, majd ha rendben találtad lépj tovább a "Kosár tartalma és fizetés" gombra kattintással.

 4. Ekkor egy külön oldalon megjelenik újra a kosárba tett termékek listája, ami alatt közvetlenül megjelennek a kuponbeváltáshoz szükséges mezők "KUPONKÓD BEVÁLTÁSA" címmel.

 5. Kezd is el a kiválasztott kupon kedvezmény érvényesítését, elsőként jelöld be a "Kuponkód beváltása most" pontot.

  Kuponkód beváltása
 6. Az ekkor megjelenő "Kérjük, adja meg a kuponkódját" mezőbe írd be a kiválasztott kedvezmény kuponkódját. Fontos! Figyelj, hogy helyesen add meg a kódot, figyelj a nagy és kisbetűkre is.

  Kuponkód beváltása
 7. A beírást követően ugyanitt kattints a "Kupon beváltása" gombra és várj pár másodpercet, amíg a rendszer automatikusan frissül és a kedvezmény levonásra kerül.

  Kuponkód beváltása
 8. Az előző lépést követően a frissítés után azonnal a "Kosár Tartalma", a "Részösszeg" és a "végösszeg" pontoknál is megjelenik a várt kedvezmény. Fontos! Ajándék termék kupon esetén a kosaradban a többi termék között látható lesz az ajándék termék is, a kedvezmény pedig minden esetben a rész-, és végösszegeknél kerül levonásra. 
  Sikeres kuponbeváltáskor a frissítés után a "Kupon kedvezményét sikeresen beszámítottuk" feliratú szöveges ablak is megjelenik.

  Hiba esetén: "A kupon feltételek nem teljesültek vagy a kedvezmény elérte a maximális felhasználhatósági mennyiséget!" jelzésű felugró ablak jelenik meg. A hibák lehetséges okait a következő pontban részletesen ismertetjük.

 9. Végezetül, ha mindent rendben találtál a "Tovább a pénztárhoz" gombra kattintással add meg a fizetési és szállítási feltételeket majd véglegesítsd a leadott megrendelésed.

 

A hibák lehetséges okai: Mire figyelj a kuponbeváltásnál?

 1. Ellenőrizd, hogy helyes kuponkódot adtál-e meg?
 2. Bejelentkeztél már? A kuponok regisztrációval rendelkező vásárlóknak érhetőek csak el, felhasználásukhoz be kell jelentkezned.
 3. Ha már használtál fel korábban más kupont, akkor ellenőrizd, hogy nem lépted e túl a maximális beváltási limitet a felhasználási időszakban.
  Egy megrendelésnél egyszerre egy kupon használható fel. A kuponfüzetben található kuponok mindegyike egy regisztrációval egyszer válthatóak be. A teljes beváltási időszakra vonatkozón hetente maximum egy új kupon használható fel betartva a határidőket.
 4. Kattintottál a "kupon beváltása" gombra? Ez a lépés elengedhetetlen, hogy a rendszer érvényesíteni tudja a frissítést követően a kedvezményt.
 5. Teljesülnek a kuponbeváltáshoz szükséges feltételek? Ellenőrizd a minimális vásárlási limitet, a szükséges termékek számát, a kosár tartalmát attól függően mi az adott kuponhoz tartozó feltétel. Fontos: a Mini dezodor próbacsomag kedvezmény és a Fürdőtejpor kupon beváltásához a kosaradba kell tenni előzetesen a terméket, hogy a kedvezmény levonásra kerülhessen. Ajándéktermék esetében erre nincsen szükség.
 6. Érvényes még a kupon? Nézd meg a kupon alján az érvényességi idejét.

 

vissza az oldal tetejére