Lavandin krémszappan

A fűszeres levendula luxusa


Kiszerelés: 100 g

A legjobb kényeztető és nyugtató fürdő alapja egy különleges levendula hibrid, kétféle levendulából nemesített, kámforos, már-már fűszeres, édes jegyekkel. A lavandin vagy más néven francia levendula, és az abból kivont illóolaj legújabb krémszappanunk szíve. Azonnal megtalálja és magával ragadja az érzékeket. 20%-al magasabb olaj tartalma miatt nem is csoda. A lavandin, kakaóvaj és argánolaj mesterhármasa az érzékek mellett a bőrt is elvarázsolja, ezzel új dimenziót nyitva az otthoni fürdőszeánszok világában. Az illatot és az élményt bőröd bársonyossága még sokáig magába zárja majd.

Handmade 100% természetes Vegán
Mennyiség: db
1,690 Ft 1,520 Ft

Még több információ
  • Normál és száraz bőrre ajánlott.
  • A szappanban található plusz kakaóvaj, illetve magas antioxidáns tartalmú argánolaj egyedülállóan hidratálja és rugalmassá teszi a bőrt.
  • Használata után biztosan nem lesz szükséged testápolóra, a bőröd hidratált és selymes lesz.
  • Termékeinknél minden esetben figyelünk a fenntarthatóságra, így ez a szappanunk is RSPO pálmaolaj felhasználásával készül! A Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal (RSPO - Roundtable on Sustainable Palm Oil) 2004-ben jött létre, és gondoskodik például arról, hogy a pálma ültetvényeken dolgozó embereknek jobb munka- és megélhetési körülményei legyenek. Az RSPO tanúsítvány szavatolja, hogy a pálmazsír előállításához nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait.

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmaolaj), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Glycerin*, Theobroma Cacao Seed Butter (kakaóvaj), Argania Spinosa Kernel Oil (argánolaj), Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Linalool**, * az elszappanosodási reakcióban természetesen keletkezik, ** illóolaj természetes összetevője.

Levendula (virág és illóolaj)
nyugtató, antiszeptikus és sebgyógyító
Kakaóvaj
bőrpuhító, tápláló és fényvédő
Argán
megerősít, rugalmasságot ad

Hozzászólás (0)