Levendula fürdőgolyó

Nyugalom szigete


Kiszerelés: 140 g

Pezsdítsd fel a mindennapjaidat egy pazar fürdővel! A fürdőgolyóban található szódabikarbóna és kecsketej együttese erős bőrpuhító hatású habot hagy maga után, így a bőröd fürdés közben értékes vitaminokkal és tápanyagokkal telítődik meg, azt követően pedig selymes tapintású és hidratált lesz. A levendulaolaj megnyugtatja a gyulladt bőrt, továbbá kiváló álmatlanság, idegfeszültség és nyugtalanság esetén.

Handmade 100% természetes
Mennyiség: db
790 Ft

Még több információ
  • Dobd a fürdőgolyót egy teli kád fürődvízbe, és hagyd, hogy szétpezsegjen.
  • A fürdőgolyó 1 fürdésre elegendő.
  • Ha nem szeretnéd, hogy a fürdőgolyóban található virágszirmok is szétússzanak a fürdővízben, tedd a fürdőgolyót egy textilzsákba mielőtt bedobnád a fürdővízbe.
  • A fürdőgolyóban található krémes kecsketej tele van vitaminnal (A, B, B2, B6, B12, C, D), ásványi-anyagokkal (kálcium, magnézium és kálium) és rendkívül jól hidratálja a bőrödet.

Összetétel (INCI)

Sodium Bicarbonate (szódabikarbóna), Acidum Citricum (citromsav), Aqua (víz), Olea Europaea Oil (olívaolaj), Caprae Lac Powder (kecsketejpor), Lavandula Officinalis Oil (orvosi levendulaolaj), Lavandula Angustifolia Flower Powder (közönséges levendulavirág őrlemény)

Levendula (virág és illóolaj)
nyugtató, antiszeptikus és sebgyógyító
Kecsketej
száraz, dehidratált bőr ellenszere
Olívaolaj
mediterrán selymes csodaolaj

Hozzászólás (4)