Levendula kecsketejes szappan (60 g)

Levendulás kényeztetés


Kiszerelés: 60 g

A kecsketejből készült szappan rendkívül jó hidratáló és tápláló hatású, tele van vitaminokkal és minden értékes tápanyaggal, amelyekre a bőrödnek szüksége lehet. A másik fő összetevője a relaxáló és nyugtató hatású levendulaolaj, mely széleskörű gyógyhatása révén minden bőrtípust ugyanolyan intenzíven ápol és kényeztet.

Handmade 100% természetes
Mennyiség: db
690 Ft

Még több információ
  • Ez a szappan több irányból is támogatja a bőröd szépségét: a növényi zsírok, a kecsketej és a levendulaolaj egytől egyig ápoló és gyógyító hatással vannak a bőrödre!
  • Használata után biztosan nem lesz szükséged testápolóra, a bőröd hidratált és selymes lesz. 
  • Szappanjaink kizárólag RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsír felhasználásával készülnek, amely a fenntartható termelést szavatolja. A RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsír előállítása ellenőrzött körülmények között zajlik, amely során nem kerülnek újabb erdő területek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Caprae Lac Powder (kecsketejpor), Lavandula Officinalis Oil (orvosi levendulaolaj), Lavandula Angustifolia Flower Powder (közönséges levendulavirág őrlemény), CI 75470 (Kármin) (bíborszínű festékanyag)

Levendula (virág és illóolaj)
nyugtató, antiszeptikus és sebgyógyító
Kecsketej
száraz, dehidratált bőr ellenszere
Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő

Hozzászólás (3)