Levendula menta szappan

Hűsítő regenerálás a bőrhibák kezelésére


Kiszerelés: 120 g

Valódi felfrissülés a forró nyári napokban! A levendulaolajat és mentát tartalmazó szappan igazi felfrissülést nyújt a testednek és lelkednek, különösen a meleg nyári hónapokban. Ennek a 100% természetes alapanyagokból készített szappannak a használatakor az intenzív illat mellett a levendulaolaj antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása, valamint a menta frissítő, viszketést csillapító hatásai érvényesülnek. Akkor ajánljuk különösen, ha zsíros, gyulladt a bőröd! A menta illóolaja frissít, hűsít, fertőtlenít, míg a levendula megnyugtatja, kiegyensúlyozza a bőr zsírosságát, segíti a bőrhibák gyógyulását, serkenti az anyagcsere-folyamatait és elősegíti táplálását, valamint csillapítja a pattanások miatt keletkezett gyulladásokat. 

Handmade 100% természetes Vegán
Mennyiség: db
1,190 Ft

Még több információ
  • Arcra és testre is egyaránt tökéletes választás. A testet frissíti, miközben gyógyírt jelenthet a problémás arcbőrre is!
  • Pattanásos bőr esetén több típusú szappant is használhatsz: a levendula-menta szappanunk abban az esetben lesz hasznos számodra, ha a bőröd zsíros és mellette a pattanások gyulladtak, hiszen a mentaolaj a zsírtermelést csökkenti és leszárítja a pattanásokat, míg a levendula gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású.
  • Ugyanerre a problémára ajánljuk még teafa szappanunkat is! Válaszd a számodra leginkább tetsző illatot.
  • Ajánljuk azoknak is akik szeretik a levendula illatát, a levendula és a menta kombinációja egy igazán friss és üde illatot ad a szappannak. 
  • Ez a különleges szappan nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt, tisztán növényi, vegán szappannak minősül.
  • A frissítő menta több dologra jó, mint gondolnád. A menta mindig értékes növény volt: antimikrobális, fájdalomcsillapító, erőteljes frissítő és hűsítő hatású.
  • Ha problémás, de inkább kombinált-mitesszeres a bőröd, akkor a holt-tengeri iszapos vagy a csoki-menta szappanunk nyújthat számodra hatékony megoldást!
  • Különlegesen dús habzású szappan, amely használat közben mélyen táplálja és regenerálja a gyulladt bőrfelületet. Természetes összetevőinek köszönhetően nem terheli a szervezetet káros anyagokkal. Hozzájárul a bőr egészségének megőrzéséhez.
  • Termékeinknél minden esetben figyelünk a fenntarthatóságra, így ez a szappanunk is RSPO pálmaolaj felhasználásával készül! A Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal (RSPO - Roundtable on Sustainable Palm Oil) 2004-ben jött létre, és gondoskodik például arról, hogy a pálma ültetvényeken dolgozó embereknek jobb munka- és megélhetési körülményei legyenek. Az RSPO tanúsítvány szavatolja, hogy a pálmazsír előállításához nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Lavandula Officinalis Oil (orvosi levendulaolaj), Mentha x Piperita Oil (borsmenta illóolaj), CI 77007 (kék pigment)

Levendula (virág és illóolaj)
nyugtató, antiszeptikus és sebgyógyító
Menta illóolaj
hűsítő frissesség
Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő
Napraforgóolaj
lágyító és tápláló

Hozzászólás (5)