Levendula szappan

Levendulamezők illata egy szappanba zárva


Kiszerelés: 120 g

Kiváló minőségű levendula olajjal készült szappanunk igazi kincs a bőrödnek! Ez a 100% természetes, antiszeptikus, nyugtató és relaxáló hatású szappan nemcsak levendulaolajat, de a szirmokat is tartalmazza, így egy stresszel teli, rohanós nap után nincs is nagyobb megnyugvás, mint levendulaillatba burkolni a fürdőszobád, a tested és a lelkedet. A levendula virág áthatóan kellemes illata ellazít, nyugtató hatását évezredek óta alkalmazzák. A levendula angustifolia a legsokoldalúbban felhasználható gyógynövény, ezerarcú hatása révén minden bőrtípusra kiváló, de fertőzéses bőrbántalmak kezelésére is remek megoldást jelent. Minden háztartás kötelező darabja, kicsiktől a nagyokig minden bőrnek a legjobb barátja.

Handmade 100% természetes
Mennyiség: db
1,490 Ft

Még több információ
  • Arcra és testre is egyaránt alkalmazható natúrszappan. A testet frissíti, aromaterápiás hatásai miatt pedig gyógyírt jelent a problémás bőrre és léleknek is.
  • A levendula olaja görcsoldó, nyugtató, gyulladáscsökkentő. Aromaterapeuták és a népgyógyászat tapasztalatai szerint csökkenti a félelmet, ellazít, kiegyensúlyoz.
  • 1 éves kor feletti gyermekek fürdetésére is alkalmas, ráadásul az ő esetükben hasznát vehetjük a levendula nyugtató hatásának is a lefekvés előtti fürdetésnél!
  • Korosztálytól függetlenül, mindenkinek ajánljuk kellemes, levendula-mezőket idéző illata miatt.
  • Hidratáló hatásának köszönhetően csökkenti a további testápolók használatának szükségességét.
  • Különlegesen dús habzású szappan, amely használat közben mélyen táplálja és regenerálja a gyulladt bőrfelületet. Természetes összetevőinek köszönhetően nem terheli a szervezetet káros anyagokkal. Hozzájárul a bőr egészségének megőrzéséhez.
  • Termékeinknél minden esetben figyelünk a fenntarthatóságra, így ez a szappanunk is RSPO pálmaolaj felhasználásával készül! A Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal (RSPO - Roundtable on Sustainable Palm Oil) 2004-ben jött létre, és gondoskodik például arról, hogy a pálma ültetvényeken dolgozó embereknek jobb munka- és megélhetési körülményei legyenek. Az RSPO tanúsítvány szavatolja, hogy a pálmazsír előállításához nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait. 

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Palmate (elszappanosított pálmazsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Aqua (víz), Lavandula Officinalis Oil (orvosi levendulaolaj), Lavandula Angustifolia Flower Powder (közönséges levendulavirág őrlemény), CI 75530 (Alkanna Tinctoria) (homoki báránypirosító festékanyag), CI 75470 (Kármin) (bíborszínű festékanyag)

Levendula (virág és illóolaj)
nyugtató, antiszeptikus és sebgyógyító
Kókuszzsír (kókuszolaj)
védelmező és bőrerősítő
Napraforgóolaj
lágyító és tápláló

Hozzászólás (11)