Levendulás ragyogás csomag


A Levendulás ragyogás termékcsomagunkat a levendula szerelmeseinek állítottuk össze. A levendula átható, fantasztikus illata és nyugalomba ringató hatása mellett ez a fantasztikus növény gyógyír szinte az összes bőrtípusra, még a problémás bőrfelületekre is. Ez a csomag igazán relaxáló és nyugtató ápolást nyújthat mindenki számára. Használata után a bőr levendulás illatban ragyog tovább. 

Handmade 100% természetes
Mennyiség: db
5,570 Ft 4,990 Ft

Még több információ
  • A csomag tartalma: Levendula szappan 110 g, Teafa-levendula krémdezodor 50 ml, Levendula Fürdősó
  • A levendula igazi kincs a bőrödnek! Termékeinkben a lila virág illóolaját és szirmait egyaránt hasznosítjuk antiszeptikus, nyugtató és relaxáló hatásuk miatt, a belőlük készült szappanjainkat, dezodorjainkat, testvajainkat és fürdőkozmetikumainkat pedig feltétlenül ajánljuk neked, ha kedveled a virág áthatóan kellemes illatát és ellazító hatását. 
  • Rendkívül sokoldalú gyógyhatása révén minden bőrtípusra kiváló, de fertőzéses bőrbántalmak kezelésére is remek megoldást jelent. A testet frissíti, miközben gyógyír a problémás bőrre is. 
  • A csomagban található Levendula szappan arcra és testre is egyaránt alkalmazható. Hidratáló hatásának köszönhetően csökkenti a további testápolók használatának szükségességét. 
  • Semmi sem oldja jobban a stresszt, mint egy eszméletlenül illatos, levendulás fürdő. A tengeri só közben egyszerre tisztítja, méregteleníti és fertőtleníti a bőrödet. 
  • A Teafa-levendula természetes krémdezodor krémes és könnyed állagú, semlegesíti a szagokat és a hozzáadott szódabikarbóna vízmegkötő hatásának köszönhetően izzadásgátló hatással bír.
  • A Levendulás ragyogás csomag különlegesen kényeztető és kedves ajándék lehet barátaink, szeretteink számára. 

Összetétel (INCI)

A csomag tartalma: Levendula szappan 110 g, Teafa-levendula krémdezodor 50 ml, Levendula Fürdősó

Levendula (virág és illóolaj)
nyugtató, antiszeptikus és sebgyógyító
Teafa olaj
fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő
Tengeri só
ásványi anyagokban gazdag, bőrjavító

Hozzászólás (0)