MEGSZÉPÜLTÜNK!

2019. július 29.

MEGÚJULÁS! Fürdőgolyóink, Fürdősóink és Stiftes dezodorjaink megszépültek! Új, elegáns és szebb külsőt, praktikusabb csomagolást kaptak változatlan összetétel mellett. 

 

FÜRDŐSÓK

Ezt a nyári felüdülést a karácsonyi promóciónk ihlette: a decemberi időszakban limitáltan vásárolhattátok meg ünnepi díszbe öltöztetett fürdősó termékcsaládunk tagjait. Az átöltözés olyan jól sikerült, hogy zsákszám kaptuk Tőletek a kérdést: mikor lesz elérhető ebben az új stílust képviselő, letisztult designban megtervezett fürdősó kínálatunk legközelebb? Nos, nem kell már várnotok semmire: vettünk egy nagy levegőt és felfrissítettük a élményfürdőt biztosító fürdősó családunk minden tagját! Belül ugyanaz az aromaterápiás, gazdagon tápláló méregtelenítő fürdősókeverék vár titeket, csak külsőleg lettünk még szebbek és még csinosabbak, még elegánsabbak! Mostantól egész évben elérhetőek, reméljük szeretni fogjátok őket!

 

FÜRDŐGOLYÓK

Bőrbarát és 100% természetes fürdőgolyóink mostantól új, selyempapír csomagolásban! Az Olivia Natural elkötelezett híve a bolygó tehermentesítésének, így örömmel mutatjuk be megújult külsejében imádnivaló fürdőgolyó bombáinkat! Szeretnivaló design, selyempapírba csomagolt, masnival átkötött, kis kártyás csomagolás: ezekkel a kis elegáns fürdőgolyókkal azonnal meg akarod ajándékozni magad és a szeretteidet! Élményfürdő pezsdítő golyó formátumban. A már jól ismert illatok mellett 2 újdonsággal: válaszd az energikusan tápláló pálmarózsa-narancs, vagy a különlegesen friss, érzéki illatával magával ragadó bergamott-citrom fürdőgolyónkat!

 

STIFTES DEZODOROK

Új nagyobb és gazdaságosabb kiszerelés! Bőrbarát stiftes dezodor a kényelmes és gyengéd természetes dezodorálásért, mostantól 10 grammal nagyobb kiszerelésben, azaz 50 grammos változatban elérhető! Gyors felszívódású, caprilis olaj alapú dezodor, amely cink ricinoleát és trietil citrát hatóanyagainak köszönhetően jó dezodoráló, szagmegkötő és semlegesítő hatású. Egész napos védelem a kevésbé izzadásra hajlamos alkatúaknak, garantáltan parabén, aluminium és alkohol mentesen! A hosszantartó természetes frissesség élményéért! 

KERESD MEGSZÉPÜLT TERMÉKEINKET ÜZLETÜNK POLCAIN ÉS ONLINE.