Mélyhidratált, megújult bőr az év minden szakában

2023. szeptember 26.

Találd meg a tökéletes természetes ápoló olajat!

Az Olivia Natural minőségi, 100%-os tisztaságú természetes növényi ápoló olajai (más néven bázisolajai) az aromaterápia és a tökéletes bőrápolás egyedülálló kellékei lehetnek az otthoni célzott és tudatos bőrápolásban!A bázisolajok csonthéjas magvakból, gyümölcsökből készülnek, rendkívül magas a zsír- és vitamintartalmuk és tele vannak olyan összetevőkkel, melyek a bőrünkhöz nagyon hasonló felépítésűek. Így bőröd típusához a megfelelő olajat párosítva egyedülálló módon részesítheted problémás, érett, száraz vagy érzékeny bőröd egy intenzív, természetes ápolásban.

A hidegen sajtolás lehetővé teszi, hogy magas zsírsav és vitamintartalom maradjon meg bennük, amivel a regeneráló képességüket maximalizálni tudják. Ezt jó tudni, és még jobb használni!


A növényi olajok fő tulajdonságai:

- magas a telítetlen és esszenciális zsírsav, illetve antioxidáns tartalmuk,

- a hidegen sajtolt tiszta növényi olajok okkluzív (passzív) hidratálók, azaz védőrétegként viselkednek, így meggátolják a bőr láthatatlan vízleadását,

- a bőrbe zárják a nedvességet, és segítenek visszaállítani a bőrfelszíni emulziót,

- sokat tesznek hogy megőrizzék a feszességét, erősítik a sejtek struktúráját.


Válassz bátran bőrtípusodnak megfelelően ápoló olajat, testvajat vagy balzsamot és olajozd, kend, masszírozd be a bőrödbe. Lassabban szívódnak fel mint a bolti testápolók, de ez nem baj. Add meg magadnak ezt az időt. Legyen ez kis esti rituálé, ami jár. A hatásért nagyon hálásak lesztek.

Azért, hogy megkönnyítsük a választást a természetes ápoló olajainkat többféle elv szerint kategóriákba soroltuk, ezzel szeretnénk irányt mutatni a csodálatos testápoló és gyógyító olajaink között, hogy pontosan azt válaszd, melyre bőrödnek vagy hajadnak leginkább szüksége van!

Jó kencézést!

Bázisolajaink önmagukban, hígítás vagy más termékkel való vegyítés nélkül kíválóan alkalmazhatóak közvetlenül a teljes test, vagy akár célzottan a különböző testrészek -  fajtától függően akár az arcbőr, a kézbőr, a dekoltázs és a mellek, illetve a haj vagy a körmök - célzatos ápolására. 

Természetes ápoló olajaink állagukat, kezelhetőségüket tekintve könnyed vagy nehezebb textúrájú folyadékok, melyek gyorsan vagy lassabban szívódnak be a bőrbe.
 

100%-os tisztaságú, finomítatlan, és hozzáadott illatanyag-mentes termékeink, különböző zsírsavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaznak, így hatásukat tekintve egészségmegőrzésre, betegség megelőzésére is kiválóak. Gyógyhatásukat az összetételük határozza meg, így szervezeted egyensúlyának fenntartására vagy épp helyreállítására kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet.