Nyári napfény ajándékcsomag


Ez a csomag intenzív citrusos aromákkal a vitalitás, energia, jókedv és a frissesség doboza. Mandarin, citrom, narancs és citromfű minden bőrtípusnak, minden korosztálynak. Egy doboznyi friss gyümölcsös kikapcsolódás, mely puhatapintású bőrt és csupa „mosolyt hagy” maga után.

Handmade 100% természetes
Mennyiség: db
5,510 Ft 4,960 Ft

Még több információ
  • A csomag tartalma: Citromfű kecsketejes szappan 90 g, Borsmenta citrom kézmosó szappan 90 g, Mandarin citrom krémdezodor 50 ml, Narancs fürdőpraliné shea vajjal 30 g
  • A bőr azonnal megéled a frissítő citromfüves masszázs szappan használata alkalmával. Stresszoldó citromfű és mély-hidratáló és tápláló kecsketej, gyengéd aromaterápiás masszázsélmény.
  • A borsmenta citrom szappan fertőtlenítő olajokkal felel az univerzális ápolásért és a hűsítő felfrissülésért. Nem csak kézre!
  • A csomagba rejtett mandarin citrom krémdezodor gondoskodik a természetes, vegyszermentes dezodorálásról. Gyümölcsös illatával véd az izzadás kellemetlen hatásaitól, akár egész nap, miközben nem gátolja a méreganyagok távozását.
  • A narancs fürdőpraliné pedig maga a kényeztetés. Egy kádfürdőnyi édes kikapcsolódás, mely puhatapintású bőrt és csupa „mosolyt hagy” maga után.

Összetétel (INCI)

A csomag tartalma: Citromfű kecsketejes szappan 90 g, Borsmenta citrom kézmosó szappan 90 g, Mandarin citrom krémdezodor 50 ml, Narancs fürdőpraliné shea vajjal 30 g

Citrom
fertőtlenít, felüdít
Citromfű
nyugtató, kiegyensúlyozó
Mandarin illóolaj
ragyogó bőr, C-vitamin bomba

Hozzászólás (0)