Olivia Shopping Day

2020. május 18.

20%-os kuponnap az Olivia Naturalnál az Olivia Shopping Day akció keretében! Egyetlen napig - 20% kedvezménnyel lepünk meg a teljes online vásárlás végösszegéből, kupon ellenében.

 

 

Olivia Shopping Day: 2020. május 21. Csütörtök

Már hetek óta zárva tart a boltunk a Mammut Üzletházban, így a sokatok által annyira kedvelt kuponos akciókat sem tudtuk megszervezni Nektek. És bár hamarosan megnyitunk mi is, de arra gondoltunk, hogy előtte feldobjuk a közelgő tavasz végi időszakot, és egyetlen nap erejéig minden vásárlás végösszegéből -20% kedvezménnyel kényeztetünk Titeket Olivia Shopping Day akciónk keretében!

Így szeretnénk megköszönni Nektek, hogy a kialakult helyzet ellenére is olyan sokan hűséges vásárlóként követtek és támogattok minket egy természetesebb, és kényeztetőbb világ megteremtésében!

Legyen ez a csütörtök más, mint a többi, vásároljatok be kedvenc Olivia Natural termékeitekből és érvényesítsétek 20% kedvezményes kuponunkat, amely a vásárlás teljes összegéből kerül levonásra.

KUPONKÓD: OLIVIA2020

Részletek:

A kedvezmény kupon ellenében beváltható: 2020. május 21. csütörtök 8:00-24:00 óra között

Hogyan érvényesítheted a kedvezményt?

Írd be az OLIVIA2020 kuponkódot vásárlásod alkalmával és érvényesítsd a 20% kedvezményt online vásárlásod végösszegéből! A kedvezmény egyetlen napig, azaz 2020.06.21. csütörtök, reggel 8:00-24:00 között érvényesíthető a www.olivianatural.hu oldalán leadott online megrendelések esetén. A kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik és további kedvezményekkel nem összevonható. A kedvezmény érvényesítéséhez a kupont meg kell adni a "Kupon beváltása most" mezőben, a "kosár tartalma és fizetés" oldalon.