Progresszív és formabontó újdonságok a szappanpalettán

2023. május 09.

Megújult összetételben, izgalmas illatkombinációkban

Cédrus és bazsalikom - ismeretlen ismerősök a természetes kozmetikumok világában. Két jellegzetesen izgalmas, erőteljes illat, kivételes aromaterápiás hatással. Ez a két csoda két új szappant ihletett, melyeket ajánlunk mindazoknak, akik nyitottak az újdonságra, esetleg hűséges vásárlóink lévén kipróbálnátok valamit, ami eddig még nem volt.

De nem csak az illatokban újítottunk, adtunk más érzékeknek is: fokoztuk a habzást, megalkottunk egy ütős, tápláló olajokban tobzódó összetételt, az Olivia Natural krémszappant. Plusz 10% kakaóvaj, plusz 10% argánolaj, maximális hidratálás, igazi fűrdőszeánsz.

Íme tehát a legújabb cédrusos, balzsamos kecsketejes csoda, és a fantasztikus bazsalikomos krémszappan, természetes összetevőkkel, a legfinomabb illatokkal, csak Nektek!

 

 

Kecsketejes cédrus-narancs szappan: Illatos harmónia, bőrbarát hidratálás

A kecsketejes natúr szappancsalád legújabb tagja, 100% tisztaságú és minőségi alapanyagokkal, minden bőrtípusra. Egyedi illatkombináció a cédrus és narancs balzsamos, meleg, fás fuvallatával és nyugtató édességével fűszerezve, ápoló, hidratáló kecsketej ölelésében. A himalájai cédrusfa olaja támogatja a mentális összpontosítást és az elme megnyugtatását, segít egyensúlyban tartani a zsíros bőrt. Egészségtudatos bőrápolás, fenntartható formában, a legfinomabb összetevőkkel, mindennapos használatra.

 

Bazsalikom-mandarin krémszappan: Krémes, fűszeres fürdőszeánsz

A valaha születetett legkrémesebb natúr szappanunk. Összetételében az ápoló olajok tartalmát 20%-al gazdagítottuk, a még intenzívebb habzás és a puhább bőrérzet érdekében. Plusz kakaóvajjal, és még egy kis argánolajjal a bőr valódi luxusápolást kap, miközben a friss bazsalikom és a mandarin aromája egy új dimenziót nyit a kényeztető, nyugtató fürdők kategóriájában. Legújabb szappanunk extra krémes habzást, igazi illatos, fűszeres fürdőszeánsz élményét ígéri.