RAGYOGÓ ÜNNEPI AJAKÁPOLÁS

2019. november 15.

Készítsd fel ajkaidat a balzsamos puszik idejére!

A szeretet ünnepe közeledik, ilyenkor minden arról szól, hogy felkészítjük testünket-lelkünket a díszbe öltözött ünneplésre. Persze igaza van azoknak is, akik szerint az egész év arról kellene, hogy szóljon, fejezzük ki törődésünket szeretteink iránt, de az ünnepek, szokások, mégis valahogy abban segítenek, hogy az év kiemelt pillanataiban extra  energiát fordítsunk minderre. Ennek ellenére nem árt, ha néhanapján arra is emlékeztetjük magunkat: csak akkor tudunk mi is igazán adni, ha van miből energiát meríteni. Éppen ezért a törődés önmagunkra is irányulhat, hogy aztán feltöltekezve még könnyebb legyen mások kényeztetése. Áramoljon a szeretet, az ölelés, a kuckózós pillanatokban adott puszik száma pedig sokszorozódjon meg…apropó. Puszi. Mégis mitől lesz egy puszi igazán ünnepi? Egyrészt a pillanattól, amikor adjuk, másrészt az érzéstől, amivel fogadjuk. És nincs is jobb érzés, mint egy pihe-puha száj balzsamos puszija, amivel kicsiktől-nagyokig mindenkit kényeztethetünk.

Hogy mitől lesznek ajkaink igazán puhák, teltek és ragyogóan egészségesek? Próbáljátok ki kényeztető tippjeinket és garantált a puszi-siker!MIÉRT FONTOS HIDEG IDŐBEN KIEMELTEN FIGYELNI AZ AJAKÁPOLÁSRA?

A hideg, szeles idő könnyen kiszárítja az ajkat, amelynek bőre akár egy apró mozdulat hatására is berepedhet. A száraz, cserepes száj ellen azonban sokat tehetsz egy kis odafigyeléssel és törődéssel. Hiszen a telt ajkak érzékiek, és legfőképpen szépek és ápoltak. Mint mindig, ez sem csak az „anyatermészet” áldása, hanem jó és rossz szokásainké egyaránt.

TILTÓLISTA: Na, ez az, amit nem szabad!

Ne rágd a szád szélét!
Talán azt gondolod, hogyha rágod, szép piros lesz, de a mi tanácsunk: mégse tedd! Mert megsérülhet az ajak is. Néha még be is gyulladhat, amitől nem balzsamos lesz a csókod, hanem szúrós, érdes. Ha idegeskedsz,  és azért rágod, inkább rágógumizzál inkább, lényeg az, hogy ne sértsd meg az ajak érzékeny bőrét.

Ne tépdesd le a bőrdarabkákat!
Ha a szád cserepes, nem sima, hanem apró bőrdarabkák fedik, ami egyet jelent azzal, hogy  ápolatlan hatást eredményez. Alapszabály: ne nyúlj folyton a szádhoz, mert csak rontasz a helyzeten!

Ne nyalogasd a szádat!
A nyálunk sajnos nem hidratál. Ha így lenne, semmi szükség nem lenne ajakápolóra, ezt elhihetitek. Ha megszárad a levegőn, az ajkad még szárazabb lesz, mint előtte, és ezért nagyon fontos, hogy mindig legyen nálad valamilyen ajakbalzsam, amivel azonnal bekenheted.

Ne igyál túl forrót!
A forró tea meg kávé nemcsak a nyelvedet égetheti meg, hanem az ajkaidat is. Fölhólyagosodhat, ami után akár sebhely is maradhat. Vigyázz  tehát a nagyon forró italok fogyasztásával!

Ne tedd ki az ajkad közvetlen napsütésnek!
Ha a bőrünket védjük a naptól, akkor az ajkainkat védeni miért nem jut eszünkbe, amikor az ajak bőre még érzékenyebb? Védd napszűrős krémmel, ajakírrel.

Ne tedd ki szélnek, túl száraz levegőnek!
Védd az ajkadat a széltől meg a száraz (akár légkondicionált) levegőtől. Hordj mindig magaddal ajakbalzsamot. Szoktasd rá magad, hogy  sose mész el otthonról anélkül, hogy be ne kented volna a szádat valami tápláló, erre a célra készült balzsammal. Ha légkondicionált helyiségben alszol vagy dolgozol, ne felejtsd el újra és újra bekenni az ajkadat. Nem csak a bőr, az ajak sem bírja a szárazságot.

MIT TEGYÉL, HOGY ÜNNEPI DÍSZBE ÖLTÖZTESD AZ AJKAIDAT IS?

Néha az ajkak is megérdemelnek egy kis „radírozást”
Mindenki ismeri a régi jó tanácsot: az ajkakat egy öreg fogkefével kell súrolgatni... De csináljuk is? Csak pár perc egy héten, sokkal kevesebb ez, mint amit a testradírozásra fordítunk, és kitűnő eredményt hoz.

Legyen mindig kéznél BALZSAMPUSZI Ajakbalzsam!


Ellenállhatatlan, ragyogóan egészséges és tündöklő ajkakra vágysz? Akkor próbáld ki a balzsamosan gyengéd puszik első számú felelősét, megújult ajakbalzsam családunkat! A  BALZSAMPUSZI AJAKÁPOLÓKAT a gyönyörű és kívánatos ajkak természetes ápolására fejlesztettük ki tápláló és illatos olajak, valamint 100%-ban természetes alapanyagok segítségével (shea vaj, kakaóvaj, viasz, ,  amelynek használata garantálja a pihe-puha és egészségtől ragyogó ajkakat. A BALZSAMPUSZI család 4 csodálatos illatban érhető el, és rendszeres használatuk segít megkötni az érzékeny bőr nedvességtartalmát. A termékcsaládban található vegán Karnauba viasz finom és tündöklő réteget képez az ajkakon, így erősíti azokat az időjárás viszontagságaival szemben. Balzsamos ajakápolóink tehát egyszerre varázsolják puhává és hidratálttá az ajkaidat, ellenállóbbá teszik azok érzékeny bőrét és segítenek megszüntetni a száj kicserepesedését. Használatuk lágy fényt kölcsönöz ajkaidnak.

Ha telt és fényes, akkor szexi! Próbáld ki hilauronsavas ajakápolóinkat!

A szájfény talán a legalkalmasabb a természetesen vonzó ajkak ápolására. BALZSAMPUSZI Ajakápoló családunk két tagja extra hialuronsavat is tartalmaz, amely hatóanyagainak köszönhetően gondoskodik a teltebb hatású ajkakról. Ez a Balzsampuszi ajakápoló  vonzóan természetes árnyalatúvá varázsolja az ajkakat, és szájfény hatású eredményt nyújt használóinak. Két illatban is elérhető, a szilvamagolaj tartalmú marcipános és maracuja-mangó illatú gyümölcsösen friss változatban.

ÉRDEKEL AZ ÚJ BALZSAMPUSZI TERMÉKCSALÁD? AKKOR KATTINTS IDE!