Rólunk

Az Olivia Natural az egészséges életmód elkötelezett híveként 2005 óta készíti a márka természetes kozmetikumait és szappanjait saját manufaktúrájában. 

A cég a működés első napjától kezdve folyamatosan törekszik a fejlődésre, a folyton megújuló igények kielégítésére és a termékportfóliójának bővítésére.

Az Olivia Natural jelenleg közel 70 különböző 
natúrkozmetikai termékből áll, az alábbi termékcsoportokból: 
natúrszappanok, kecsketejes natúrszappanok, samponok, testvajak, 
fürdőkozmetikumok (fürdősók, fürdőtejek, fürdőpralinék és fürdőcsokoládék), ajakbalzsamok, természetes dezodorok és aromaterápiás termékek. 

Ez a széles termékskála minden bőrtípusra – ezen belül a száraz, zsíros, érzékeny, illetve baba bőrre is célzatos megoldásokat kínál, emellett felveszi a küzdelmet számos bőrproblémával, köztük az ekcémával, pattanásos bőrrel vagy a bőröregedéssel és ráncokkal. A márka legfőbb, kiemelt termékei a szappanok és egyéb fürdőkozmetikumok. 

Az Olivia Natural natúrszappan-kollekció több mint 30 különböző összetételű, illatú és színű szappanból áll, a változatos kényeztető és ápoló fürdőkozmetikumok pedig egytől egyig azt a célt szolgálják, hogy a fürdés valódi élmény lehessen a testnek és a léleknek egyaránt. 

Az Olivia Natural üzletpolitikájában elsődleges fontosságú az állandó prémium minőség, melynek biztosítása kizárólag teljesen természetes eszközök igénybevételével valósulhat meg. Az Olivia Natural termékek egytől egyig 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak mesterséges konzerválószereket, vegyi anyagokat, kőolajszármazékokat, szintetikus színező- és illatanyagokat, így nap mint nap hatékony külső támogatást biztosíthatnak szervezetünknek.

A termékek állandó, prémium minőségét a természetben megtalálható növények 
és az abból készülő alapanyagok iránti tisztelet és a több éves szakmai tapasztalat 
szavatolja.

Mindenkor a lehető legmagasabb és legjobb minőségű felhasznált természetes alapanyagok beszerzése és alkalmazása a cél a termékek készítése során. Ezen felül a termékek prémium minőségéhez gyönyörű kézzel készített külső is társul. Minden egyes Olivia Natural szappan, sampon és a számos fürdőkozmetikum kézzel készül, külsejük éppen ezért egyedi és különleges.

Termékeinket ajánljuk mindazoknak, akik figyelni szeretnének testük-lelkük egészségére és szeretnék bőrüket olyan kozmetikumokkal ápolni, amelyek természetes és hatékony bőrápoló hatóanyagokkal vannak tele.

Legfőbb célunk az értékteremtés és szeretnénk, ha termékeinkkel a természetes 
és egészséges életre hívnánk fel a figyelmet, és hozzájárulnánk az emberek
boldogabb életéhez. 

Szeretettel:
Olivia Natural

vissza az oldal tetejére